173
Poznati se mole za Seana Kingstona

Poznati se mole za Seana Kingstona

173
SHARE

Veliki broj rep i R&B superzvezda među kojima su Rihanna, Lil Wayne i LL Cool J, zamolili su fanove da se mole za Seana Kingstona, koji je doživeo ozbiljnu nesreću.

Pevač je u teškom stanju nakon nesreće koju je doživeo kada je džet-skijem naleteo na most, a sve to se dogodilo u Majamiju. Kako prenosi TMZ, Kingstona i njegovu saputnicu spasili su vatrogasci, nakon čega su odmah prebačeni u bolnicu.

Njegove kolege odmah su mu pružile podršku na Twitteru, pa je Rihanna tako napisala “Seane, molimo se za tebe dušo”, a Lil Wayne “Svi se molite za Seana Kingstona”.
Rap ikona LL Cool J je napisao “Molim se i nadam se da će se Sean Kingston oporaviti” a Nicki Minaj je dodala “Moja ljubav i molitve idu Seanu Kingstonu i njegovoj porodici”.

7 KOMENTARA

 1. kako samo sean ima dobre drugove pa pogledajte sta su mi sve napisali !!! BRAVO LJUDI (Rihanna , Lil wayne , Nicki Minaj i ovi ostali) A SEANE : WE PRAY ROR U ! 

 2. JUSTIN BIEBER:
  justinbieberJustin Bieber

  alot of you are asking about @seankingston – he is doing better but out of respect to his family I will wait for them to comment…..

  justinbieberJustin Bieber

  I will continue to pray and support my friend. #getwellsean

  justinbieberJustin Bieber

  got my friend @seankingston in my prayers tonight. a true friend and big bro. please keep him in your prayers tonight as well.

  CHRIS BROWN:

  chrisbrownChris Brown

  Praying for my bro Sean Kingston

  i mnogi drugi…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.