1028
Poziv za Beliebere, Directionere, Smilere…dizajniraj i osvoj fan majicu!

Poziv za Beliebere, Directionere, Smilere…dizajniraj i osvoj fan majicu!

1028
SHARE

One Direction Fans Camp Out For The Premiere

Jedne činjenice smo svi svesni – broj fanova Justina Biebera, One Directiona, Selene Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus, Taylor Swift veći je nego što naša javnost misli, a sad imaš priliku i da predložiš slogan koji bi mogao da krasi fan majice i da tako svoj omiljeni fandom učiniš vidljivim!

Taylor Swift Promotes Wonderstruck

Stvar je vrlo jednostavna – smisli slogan koji bi voleo/volela da vidiš na majici posvećenoj tvom omiljenom bendu ili pevaču – smisli neku zanimljivu rečenicu (ali tako da ne budu u pitanju stihovi iz pesama) i to nam pošalji na našu adresu, bravoportal@gmail.com, a u subject stavi “Za fan majicu”. Vaše najoriginalnije slogane zatim ćemo postaviti kao predloge ovde na Bravo.rs, a vi ćete one najbolje izabrati svojim glasovima, nakon čega kreće njihova proizvodnja! Naravno, predlozi sa najviše glasova naći će se na fan majicama a osoba koja ih predložila, dobiće je na svoju kućnu adresu! Baš zbog toga, svoje predloge šaljite nam ISKLJUČIVO na e-mail, kako bismo imali vaš kontakt.

Justin Bieber Is Loved In London

Stvar je dakle vrlo jednostavna – možeš nam poslati slogana koliko god želiš, a one najbolje izabraćemo u nedelju, 6. oktobra i postaviti ih na glasanje ovde na Bravo.rs narednog dana! Ukoliko više vas pošalje identičan slogan, prihvatićemo onaj predlog koji nam je stigao prvi! Zato, budi brz/brza! Učini nešto za fandom koji je tebi najdraži i pomozi da on bude vidljiviji u Srbiji! U trenutku kad se pregovara o dovođenju najvećih svetskih zvezda u našu zemlju, to se čini važnijim nego ikad!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

95 KOMENTARA

 1. Heyy!Bravo redakcijo molim vas da mi odgovorite na ovo.

  Posto Justin i One Direction.(Kao i Selena Gomez)
  verovatno nemaju nameru da posete Balkan,imam jedan predlog.
  Znam da ovo zvuci glupo,ali mozda bi ste mogli da napravite ,,karavan”Beliebera Directionera i Selenatora sirom Srbije Bosne i Hrvatske.U poznatije gradove:Sabac Beograd,Sarajevo,Banja Luka……
  To ce barem biti priblizno nasim idolimaa.
  Ako je ovo glupo verovatno mi nemojte odgovarati.
  Unapred hvala.

 2. ja bi ovo napisala na majcu,svakako cu vam poslati na e-mail:kupi kartu,zezaji krizu jer justinov koncert nema reprizu.

  poslacu vam jos nesto na e-mail.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.