Start Akcije Poziv za Beliebere, Directionere, Smilere…dizajniraj i osvoj fan majicu!

Poziv za Beliebere, Directionere, Smilere…dizajniraj i osvoj fan majicu!

SHARE

One Direction Fans Camp Out For The Premiere

Jedne činjenice smo svi svesni – broj fanova Justina Biebera, One Directiona, Selene Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus, Taylor Swift veći je nego što naša javnost misli, a sad imaš priliku i da predložiš slogan koji bi mogao da krasi fan majice i da tako svoj omiljeni fandom učiniš vidljivim!

Taylor Swift Promotes Wonderstruck

Stvar je vrlo jednostavna – smisli slogan koji bi voleo/volela da vidiš na majici posvećenoj tvom omiljenom bendu ili pevaču – smisli neku zanimljivu rečenicu (ali tako da ne budu u pitanju stihovi iz pesama) i to nam pošalji na našu adresu, bravoportal@gmail.com, a u subject stavi “Za fan majicu”. Vaše najoriginalnije slogane zatim ćemo postaviti kao predloge ovde na Bravo.rs, a vi ćete one najbolje izabrati svojim glasovima, nakon čega kreće njihova proizvodnja! Naravno, predlozi sa najviše glasova naći će se na fan majicama a osoba koja ih predložila, dobiće je na svoju kućnu adresu! Baš zbog toga, svoje predloge šaljite nam ISKLJUČIVO na e-mail, kako bismo imali vaš kontakt.

Justin Bieber Is Loved In London

Stvar je dakle vrlo jednostavna – možeš nam poslati slogana koliko god želiš, a one najbolje izabraćemo u nedelju, 6. oktobra i postaviti ih na glasanje ovde na Bravo.rs narednog dana! Ukoliko više vas pošalje identičan slogan, prihvatićemo onaj predlog koji nam je stigao prvi! Zato, budi brz/brza! Učini nešto za fandom koji je tebi najdraži i pomozi da on bude vidljiviji u Srbiji! U trenutku kad se pregovara o dovođenju najvećih svetskih zvezda u našu zemlju, to se čini važnijim nego ikad!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR