796
Pozeleneli: Na Justina, Halle Berry i Taylora Lautnera bačena sluz na KCA...

Pozeleneli: Na Justina, Halle Berry i Taylora Lautnera bačena sluz na KCA 2012

796
SHARE

Justin Bieber, Halle Berry i Taylor Lautner su neke od zvezda koje su na dodeli Kids’ Choice Awardsa “počašćene” zelenom sluzi.

null

null

Domaćin šoua Will Smith obratio s svima rečima “Niko nije siguran od sluzi! Morate je zaraditi! To je čast”. Šansu da se u to uveri prvo je imala Halle Berry a onda je isto “priznanje” dobio i Taylor Lautner dok je primao svoju nagradu.

null

Ista stvar je sačekala i Justin Biebera, ali tek na kraju šoua kad mu je uručena nagrada za najboljeg pevača. Zajedno sa njim pozeleneo je i Will Smith. Justin je kasnije na svom Twitter opisao to iskustvo rečima: “Nisam bio poliven sa sluzi. Uništen sam u stilu Big Willyja! Haha. Sluz je hladna…”

19 KOMENTARA

  1. AHAHHAAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHHHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAAHAHHAHAHAHHAAHAHAAHAHAHAHHAHAAAAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  2. aalii da li je moguce da su se dva prezgodna bica(i prelepa) nasla na istom mestu i da su im istu stvar uradili??? nije posteno prema onima koji crkavaju za njima..#taylor#justin# OMG <3 <3 <3 znaci ne zna se ko je lepsi *-* ne nije meni dobro… :'(( blago onima koji su bili tu barem si uh videli uzivo a i 1D je bio tako da…no coment

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.