588
Povratak Erica Saadea! Novi singl na vrhu top lista, album stiže 22....

Povratak Erica Saadea! Novi singl na vrhu top lista, album stiže 22. maja!

588
SHARE

Eric-Saade

Ovo su sjajni dani za Erica Saadea: mladi pevač biće jedan od domaćina Evrovizije a osim toga, njegov novi singl “Coming Home” našao se na prvim mestima lista u Norveškoj i Švedskoj!

null

Već 22. maja Eric će predstaviti mini album “Coming Home” koji osim pomenute pesme sadrži još tri nove numere. I to nije sve, jer nam ovog leta stiže i klasičan album pod nazivom “Forgive Me”. Fanovi će pevača moći da vide i uživo, jer on kreće na turneju od 25. maja, u okviru koje će obići Švedsku, Letoniju, Finsku i Norvešku, a očekuje se da tom spisku budu pridodate još neke zemlje. Hoće li Eric “zalutati” i u naše krajeve?

IZVOR: Life Content

23 KOMENTARA

  1. Jess napisali ste konacno o Ericu nakon duzeg vremena. E da Bogdo hoce doci u nase krajeve ali nece sto se tice zemalja od Europe bice Grcka, Poljsku, Njemacka, Holandija, Spanija i mozda Engleska.

  2. Kad bude 18 maja Evrovizija ima svima da kazem “To je moj idol Eric Saade” sad ga opet gledajte i dobro se nagledajte .D

  3. Bračo Srbi! Molim vas da u prvom polufinalu glasata za moju Sloveniju, jer mi čemo svakako za vas! 12 points from Slovenia – Serbia i 12points from Serbia – SLOVENIA!

  4. A hvalim te boze napisali ste nesto o nasem idolu! I nije “Coming Home’ nego “Coming Home EP” SAADE LIKE A BOSS!!! :D <3 <3 <3

  5. Hvalaaaa do nebaa sto ste napisali o ericu nestoo,dacee boog da dodjeee i u Srbijuuuu,SAADE FOREVEEER <33333333333333333333!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.