297
Potvrđeno! One Direction zakazali prvi nastup u X Factoru ove sezone!

Potvrđeno! One Direction zakazali prvi nastup u X Factoru ove sezone!

297
SHARE

"One Direction: This Is Us" New York Premiere

Dobre vesti za Directionere! 1D zvanično je potvrdio kako će i pored brojnih obaveza ove sezone gostovati u X Factorima, a prvo na redu biće britansko izdanje šoua.

Slavna petorka, koja je postala slavna upravo takmičeći se na jednom X Factoru, iskoristiće ove nastupe da promovišu svoj treći album “Midnight Memories”, i prvenstveno svoj vodeći singl “Story Of My Life”. Ove vesti potvrdio je i producent šoua Mark Sidaway, ali nije želeo da otkrije gde će 1D nastupati.
Ovog vikenda na binu britanskog X Factora vratiće se i Katy Perry, svojim trećim nastupom u ovom šouu, a očekuju se nastupi i Robina Thicka, Miley Cyrus, Britney Spears, Lady Gage, kao i nekadašnjih učesnika kao što su Little Mix, Cher Lloyd i JLS.

Šta sve ovo znači za nas? Pa, definitivno je potvrda da je gostovanje u našoj regionalnoj verziji X Factora vrlo moguće – BRAVO vam je već preneo kako je televizija Pink u pregovorima sa momcima, a hoće li oni pristati na dolazak, ostaje da vidimo. S obzirom da su Liam i Niall primetili trend srpskih Directionera na tviteru, sve je moguće!

Autor: Life Content
Foto: FAME

17 KOMENTARA

  1. MORAJU DA DODJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKO DODJU NA X FACTOR,NEK NAPRAVE I KONCERT OVDE!!!!

  2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  3. Moja naj drugarica Nina i ja idemo u finale ako oni dolazeeeeee i kidnapovacemo ih pa dodjite svi sa nama haha bice nam lakse i onda da ih malo ‘mucimo’ haha <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.