Start Stars Hot News! Potvrđen program izvođača na glavnoj bini Big Snow Kop festivala

Potvrđen program izvođača na glavnoj bini Big Snow Kop festivala

SHARE

Kao što je već najavljeno, Kopaonik će od 19. do 25. marta biti domaćin jednog od najvećih zimskih festivala – Big Snow Kop.

Festival će okupiti više od 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača urbane muzike, raspoređenih na 15 bina. Najveće interesovanje izazvali su izvođači koji će nastupiti na glavnoj bini ovog muzičkog događaja.

Tokom sedam dana festivala, na glavnoj bini je planiran muzički program po sledećem rasporedu: 19.mart – Warm up parties, 20. mart – TDI Party, 21. mart- Rambo Amadeus, The BeatShakers i Groovyman, 22. mart – Freestylers, domaća podrška Eyesburn i Deca Loših Muzičara, 23. mart- Basement Jaxx, Eddy Temple Moris, domaća podrška Vrooom, 24. mart – Ms Dynamite, domaća podrška Darkwood Dub i 25. mart – DJ Fresh,
domaća podrška Disciplin A Kitschme.

Photobucket

Zvezde festivala na glavnoj bini predvodiće čuveni londonski elektro dvojac Basement Jaxx, glavni izvođači najvećih svetskih festivala i dobitnici najznajčajnijih nagrada u muzičkoj industriji, zatim DJ Fresh, čiji je singl Louder osvojio najvažnije evropske muzičke top liste u 2011. godini i to ispred imena kao što su Beyonce, Kelis i Katy Perry (dok je najnoviji hit Hot Right Now na vrhu radijskih top lista u Srbiji) kao i Ms Dynamite – najznajčajniji ženski RNB & hip-hop vokal današnjice!

Pored njih, među vodećim izvođačima pojaviće se i Freestylers koji se već 15 godina sa hitovima Push Up, In love with you, i drugim nalazi u samom vrhu urbane muzičke scene. Poseban deo festivala biće posvećen domaćim izvođačima sa ciljem da se predstave međunarodnoj publici, pa će se nastupiti i naši najznajčajniji bendovi urbane muzike kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin a Kitschme, Eyesburn, Deca Loših Muzičara, Vrooom kao i mnogobrojni popularni bendovi i DJ-evi domaće muzičke scene.

Pored noćne zabave koja će se održavati u zatvorenom prostoru, biće organizovane i dnevne, tzv. Apre-ski žurke, kao i atraktivan sportski program u kome će učestvovati kako gosti festivala, ličnosti iz javnog života, tako i vrhunski svetski ski i snowboard takmičari. Sportski program će obuhvatiti takmičenje u skokovima u novom snowboard parku Big Air, kao i revijalnu trku Big Race sa učešćem vodećih svetskih i regionalnih takmičara.

Snega na Kopaoniku trenutno ima metar i po i predviđa se da će ga biti do kraja aprila. Jedna od glavnih karakteristika festivala su izuzetno atraktivne cene aranžmana. U prvoj godini festivala, hotelijeri i Skijališta Srbije spustili su cene i do 60 odsto. Aranžman koji uključuje smeštaj tokom sedam dana festivala u JAT apartmana i Apartmanima Konaci, u središtu turističkog centra, kao i sedmodnevnu ulaznicu za sve žurke, u ponudi je po ceni već od 115 evra, dok se šestodnevni ski pass može obezbediti za svega 39 evra.

OSTAVI KOMENTAR