116
Potreban mu je odmor od Miley: Liam Hemsworth otputovao u Australiju

Potreban mu je odmor od Miley: Liam Hemsworth otputovao u Australiju

116
SHARE

Liam Hemsworth je prema navodima stranih medija, otputovao u Australiju kod brata Chrisa, kako bi pobegao od glasina da je prevario svoju verenicu Miley Cyrus sa glumicom January Jones.

Iako je očigledno da veza slavnog para ne funkcioniše najbolje, izvori tvrde da venčanje nije otkazano. Glasine o raskidu veridbe pojavile su se nakon što je Liam navodno viđen kako se ljubi sa January na jednoj žurki, nakon čega je Miley viđena bez vereničkog prstena. Izvori kažu da je zvezdi filma “Igre gladi” preko potreban odmor kako bi se sklonio od svega ovoga, te je otišao u rodnu Australiju. “Liam jeste otišao kući u Australiju kako bi on i Miley mogli da naprave pauzu. Provodi dosta vremena sa bratom Chrisom, sa kojim je veoma blizak. Miley je i dalje ljuta na njega. Skinula je verenički prsten da bi ga naljutila”, rekao je izvor blizak paru i dodao da njih dvoje ipak još uvek nisu raskinuli: “To ne znači da je venčanje otkazano. Miley kaže da su još uvek zajedno. Ona je luda za njim, ali se ponekad ne ponaša sjajno prema njemu. Ona voli da stvari budu po njenom. Liam je takođe tvrdoglava osova i zato se često sukobljavaju.” I dok je Liam otputovao, Miley se navodno opušta na svoj način – ona je viđena na jednoj žurki u Los Anđelesu sa jednim prijateljem.

Autor: Life Content
Foto: Fame

5 KOMENTARA

  1. PFHAHAHHAHAH bravo jel moze nesto smesnije od ovog ?? Haahhahaha strasno brt …” rekao je izvor blizak paru” Uf do moga :* a Miley kao na zurki sa prijateljem (koji ce joj za neki u medijama biti svaler ))
    Ovo je preglupo,sve sve …ali MILEY I LIAM DA SE SVADJAJU ??? Nema sanse jbt!

  2. Naslov vam nema veze sa vezom!
    Zar vam nije palo na pamet da je samo zeleo da poseti svog brata, a ne da bezi od Miley?!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.