475
Zaslužila je: Bridgit Mendler je MTV Push izvođač za maj mesec!

Zaslužila je: Bridgit Mendler je MTV Push izvođač za maj mesec!

475
SHARE

null

Sjajna vest za sve koji vole Bridgit – tokom ovog meseca vrlo često ćemo je gledati na MTV kanalima jer je ova kompanija odlučila da baš nju promoviše tokom maja.

Ne treba ni napominjati da je mlada pevačica i glumica presrećna zbog ukazane šanse. “Stvarno sam uzbuđena što sam MTVjem internacionalni PUSH izvođač za maj mesec. Puštaju me da na čitavih mesec dana preuzmem MTV širom sveta!”, rekla je.

null

Iako se od ranog detinjstva bavi glumom, Bridgit ističe kako je za nju muzika uvek bila i ostala prva ljubav. Na njenom debi albumu “Hello My Name Is…” nalaze se hitovi “Ready or Not” i “Hurrican”, a Bridgit je napisala baš svaku od pesama koje se nalaze na njemu! Čini nam se da će 2013. godina biti zaista sjajna za nju!

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

14 KOMENTARA

  1. pesma ready or not je predobra,i poradila je na izgledu,posto je dosta smrsala,ne kazem da je bila debela,ali u seriji good luck charlie je malo deblja bila…

  2. Devojka je jednostavno savrsena,mnogo je dobra,lepa,lepo glumi,prelepo peva…Zasluzila je sve pohvale i na Dizniju su realno ona i Debbi najbolje i najbolje zasluzuju svaku pohvalu <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.