192
Potpuno švorc: Lindsay Lohan seli se nazad kod mame

Potpuno švorc: Lindsay Lohan seli se nazad kod mame

192
SHARE

Nakon godina luksuznog života, Lindsay Lohan primorana je da se preseli kod majke Dine, prenose mediji, jer su brojne novčane kazne i porezi ispraznili njene bakovne račune.

Prethodnih nekoliko godina, Lindsay je živela u Los Anđelesu, a sada je u Njujorku, gde živi njena majka. “Lindsay je primorana da živi sa Dinom jer ne može da priušti nijednu drugu opciju u ovom trenutku”, kaže izvor za portal RadarOnline i dodaje da glumica nema novca ni da iznajmi skromni dvosobni stan: “Sada nema šanse da joj banka odobri kredit, a i kada bi mogla, Lindsay ne bi mogla da plati depozit, a kamoli da plaća kiriju svagog meseca.” Ipak, ni život sa majkom za Lindsay nije sjajno rešenje, jer glumica trenutno nije u dobrim odnosima sa Dinom, koja stalno želi da ide sa njom na žurke i u provod.

Izvor: Life Content

9 KOMENTARA

  1. e moja lilo sta sebi uradi ! toliko luksuza potrosi , mogla si da budes malo pametnija koliko bogatih zvezda ima, a oni jedva da potrose nesto

  2. Sta zena uradi od sebe to je nevjerovatno *ooooooooooo*

  3. +8 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Sel,Tay.Swift,Jus,1D,ConorM.,Leon4ever*BOYOFICE AND FIRE*(ANA(mygirlfriendtemptress)SOFIJA(mysweetheart)SANDRA(my angel)PERKA(girl on fire)ANA(my honey sugar))

    jadna,bas mi je zao :(….
    “COVEK TEK KAD NESTO IZGUBI,SHVATI STA JE IMAO “

  4. pa sama je kriva odrasla je ,a ne zna da izdrzava samu sebe znaci da nije odgovorna nimalo niti da ima samopostovanje ….zao mi je zaista,nadam se da ce se bar malcice popraviti ;) para nema ,pa sad ”mama dolazim kod tb” msm dobro je da bar ima kod koga da ode :) zelim joj da uspe bar donekle …LiLo <3333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.