300
Posvađala ih: Jay-Z i Beyonce u sukobu zbog Kim Kardashian

Posvađala ih: Jay-Z i Beyonce u sukobu zbog Kim Kardashian

300
SHARE

Jay-Z se našao u nebranom grožđu jer Kanye želi da povede svoju devojku na rođendan jednog zajedničkog prijatelja, a to se nikako ne dopada njegovoj supruzi.

null

Beyoncino odbijanja da zbog toga ne ode na zabavu strašno je pogodilo Jay-Zja, koji ne razume zašto se B ponaša tako prema kumu svog deteta. Jedan insajder za MediaTakeOut.com ističe: “Beyonce nije želela da ide nakon što je saznala da će Kim biti tamo. Pitala je Jay-Zja da nekako izbace Kim odatle, ali joj je on poručio ‘To je Kanyeov gost, ne mogu da joj oduzmem pozivnicu.”

null

Iz istog razloga, Beyonce je odbila da doputuje u London i tako podrži svog supruga na početku svetske turneje. Kim je sa druge strane bila u prestonici Engleske i nadala se kako će joj to biti dobra prilika da konačno upozna slavnu pevačicu.

FOTO: SIPA

23 KOMENTARA

  1. Tako se zgrozim na ove vaše glupe, jadne i bezsmislene komentare!Samo znate osuđivati!Šta vi znate možda je Kim bolja od Beyonce!Ne kažem da je Beyonce zla ili tak’ neš’!Samo nije od vas uredu da Kim tek tako osuđujete!Imala sam čast i priliku upoznati ju i bila je veoma ponizna i fina!I ja vas ne razumijem!Kako tako možete reći za nekoga a da pritom nikad u životu niste upoznali tu osobu!?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.