872
Flo Rida i Pitbull žele duete sa Anahi

Flo Rida i Pitbull žele duete sa Anahi

872
SHARE

Anahi ove godine planira da se u potpunosti posveti svojoj muzičkoj karijeri, a u tome će imati veliku pomoć svojih kolega.

null

Naime, slavni reper Flo Rida pozvao je meksičku pevačicu da urade zajednički projekat. “Hajde da zajedno načinimo istoriju”, bile su reči kojima se američki muzičar obratio svojoj koleginici. Naravno, oduševljena Anahi mu je odmah odgovorila rečima: “Uradimo to”.

null

Kako će tačno izgledati njihova saradnja još nije saopšteno, ali nema sumnje kako će Anahi na ovaj način mnogo lakše dopreti ne samo do fanova u Americi, već i u celom svetu. U tome će joj pomoći i Armando Christian Perez, mnogo poznatiji kao Pitbull, s kojim bivša članica RBDja takođe planira duet.

29 KOMENTARA

 1. HAHAHA. Anahi je i bez Pitbull-a poznata, a da li ce on nju uciniti poznatijom ili ne, to nije @Marina tvoja stvar, vec stvar pevaca i njihovih FANOVA.
  Pozdrav :* 
  GoAnyGo ♥
  Anymaniacos ♥

 2. Lara, Dulce nije imala duete, oni su snimali verzije svojih pesama sa njom, tacnije samo Akon, sa Joetom je samo pevala, ta pesma ne postoji ;) I to sa Akonom je ono ufih03fyh834vfc3 :/ Ko Sasa Kovacevic sa Nikolinom Pisek…. I ja ih volim svo sestoro, ali ako cemo realno, Dulce je vise neka sanjalica i takve su joj pesme, dok Anahi zna sta hoce, i ima pesme svih tipova, i duet ce biti do jaja, a vi cete progutati sve sto ste rekli… Anahi peva po celom svetu posle RBD-a, a Dulce po diskotekama u Meksiku… ;)

 3. I tako… Pitbull je inace jos 2009 hteo duet sa Anahi, ali ona je tada vec snimila cd, pa su se dogovorili za sledeci.
  I ne smarajte provodzadisanjem nebitnih likova preko Anahi

 4. Kako ja j*beno cekam novi CD. ^^Sad gledam nesto po netu, Florida drzi rekord po digitalnoj prodaji u SAD-u, kako ima da oduva duet sa Anahi, ima da pomere zemlju iz ose 8)

  link to tinyurl.com

  Odvalice, razvalice, namestice poplavu, uragane, dolazi bre do promene klime, kataklizme,zemljotresa, idi bre smak sveta ima da zej*be i Maje za 21.12.2012 8) pa kad je najbolja 8)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.