785
Postoji li neka ukleta kuća u mestu gde živiš? Selena Gomez rado...

Postoji li neka ukleta kuća u mestu gde živiš? Selena Gomez rado bi je posetila!

785
SHARE

Versace - Front Row - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2014

Selena Gomez otkrila je britanskim medijima kako je kuće za koje se priča da su uklete jako privlače, pa da ih redovno posećuje kad god može.

Selena Gomez spotted in Milan during nightlife

“Stvarno volim da se plašim, i to mnogo! Volim da obilazim uklete kuće”, rekla je Sel. Ona posebno ističe jednu napuštenu bolnicu u kojoj se dobro isprepadala. “Otišla sam u tu ukletu bolnicu, što je bilo jako čudno. Morala sam povesti momke ali su sa mnom bile jedino devojke! Videle smo neke stvari…ušetale smo u tu sobu i ostale minut kako bismo čule nešto. Ne znam da li su se šalili s nama, ali ja sam bila izbezumljena”, ispričala je ona.

Autor: Life Content

20 KOMENTARA

  1. i ja bi je posetila al nemam takvu kucu :(

  2. Meni su zanimljive sve te jezive price i filmovi na tu temu.Mogla bi recimo da poseti dvoc Grofa Drakule u Rumuniji.xd.

  3. Trebali bi zaista o Emmy nagradama da pisete ko sto neko gore rece.Tim za Superboul na kome je Beyonce nastupala je osvojio nagradu.

  4. @lovemiley…..u nekom stvarima se bas slazem sa tobom (ne u ovome) ali mislim da imas dobar stav prema zvezdama vidis kada nas prave budalama i kada misle iskreno svaka cast koliko imas godina?ako imas manje od 16 zrelija si od mene!

  5. AHAHAHAAHHAHAHAHAAHHHA@LOVEYOUMILEY HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH MA VOLI ONA I DA PLAŠI VIDI NA ŠTA LIČI NA PRVOJ SLICI HAHA

  6. Ima kod mene ukleta kuca. napustena je vec 60 god, covek koji je zive tu je Georg Fogel koji je otisao u Njemacku. Ja i moje drugarice smo tisle tamo “crkle” smo od straha. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.