Start Stars Hot News! POSTANI MODEL ELITE MODEL LOOK-A!

POSTANI MODEL ELITE MODEL LOOK-A!

SHARE

PRIJAVI SE I TI NA NAJPRESTIŽNIJI IZBOR SUPERMODELA GODINE

Simona Andrejić, pobednica Elite Model Look 2009 Srbija
Nova zvezda modnih pista

Forma Viva-in model, prelepa beograđanka Simona Andrejic nakon Njujorškog Fashion weeka gde je očarala čuvenog Kelvin Klajna, postala je i mezimica italijanskih dizajnera zahvaljujući svojoj lepoti i profesionalnosti.

Image Hosting by imagefra.me

Simona je je bila među top modelima koji su uradili Gucci, Gianfranco Ferre reviju a i čuveni tandem Dolce i Gabana nisu odoleli srpskoj lepotici, tako da je Simona pronela i modele njihove najnovije kolekcije. Simona je imala čast da otvori reviju za Moschino!

Image Hosting by imagefra.me

Simona se upravo vratila iz Pariza, gde je radila revije za Lanvin, Rochas, Kenzo, Vanessa Bruno, Leonard, Sharon Wauschob, Peachoo Krejberg, Barbara Bui…

Nedavno je snimila i editorijal za NUMERO, koji sa VOGUE-om predstavlja najuticajniji modni magazin.
Svetski modni eksperti oduševljeni su talentom i senzibilitetom 15-ogodišnje Simone – zvezda je rođena i dolazi iz Srbije.

Image Hosting by imagefra.me

Ove godine projekat Rimmel Elite Model Look 2010 Srbija je nastavio svoju dugogodišnju potragu za novim licima.

Do sada smo održali 10 kastinga širom Srbije, i nadamo se da će devojke koje smo otkrili i izabrali biti modeli modne agencije Forma Viva i da ce uskoro krenuti stopama svojih prethodnica i ostvariti uspešne karijere u internacionalnom modelingu.

Image Hosting by imagefra.me

Polufinale Rimmel Elite Model Look 2010 Srbija će se održati krajem juna, a izabrane finalistkinje očekuje i finale koje će se tradicionalno održati u hotelu Hyatt Regency Beograd, 3 septembra.

Za ovu godinu smo pripremili još tri selekciona kastinga koji će se održavati u više od 10 gradova širom naše zemlje.

Drago nam je da najavimo i veliki događaj koji biti održan početkom juna u Delta City-u, photo seshion, premijerno predstavljanje finalistkinja za sve beograđane.

Image Hosting by imagefra.me

SVE DEVOJKE KOJE ŽELE DA POSTANU SVETSKI TOP MODELI I KRNEU STOPAMA SRPSKIH TOP MODELA DANIJELE DIMITROVSKE, NATAŠE VOJINOVIĆ, MARIJE VUJOVIĆ I NOVE NADE SVETSKIH PISTA, SIMONE ANDREJIĆ, FORMA VIVA POZIVA NA KASTINGE ZA RIMMEL ELITE MODEL LOOK 2010 SRBIJA!!!

Beograd, 20 mart u 14 časova klub Teatro – Sarajevska 26.
Kraljevo, 21 mart u 17 časova multimedijalni centar „kvart“
Požarevac, Subota, 20.03. u 16h – Hotel “DUNAV”
Šabac, Subota, 20.03. u 20h – Klub “DIV”

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR