820
POSTANI ANAHI DVOJNICA!

POSTANI ANAHI DVOJNICA!

820
SHARE

Posle koncerta na brazilskoj Marakani, rimskom Nacionalnom stadionu i još dvadesetak njih u svetskim metropolama, na red stiže i Beogradska arena! Popularna pevačica Anahi, bivša članica benda RBD, nastupa u Beogradu 10. marta 2010. godine!

Tim povodom, Delta City nagrađuje svoje posetioce! U saradnji s Beogradskom arenom i magazinom BRAVO, pozivamo sve devojke da od 25. februara do 8. marta pošalju svoje fotografije na www.deltacity.rs, ili ih donesu na infopult u tržnom centru Delta City.

Devetog marta u 19 sati u Delta Cityju održaće se Izbor Anahi dvojnice! Žiri sačinjavaju urednik Bravoa Stevan Gojkov i urednica Bravo Girla i Bravo.rs portala Jelena Obradović.

Pobednica konkursa s pet najbližih prijatelja osvaja ekskluzivnu nagradu: večeru u restoranu “Just Dorian” u Delta Cityju i prevoz luksuznom limuzinom do specijalne lože u Beogradskoj areni. Pobednica će imati priliku da se upozna i fotografiše sa svojom omiljenom pevačicom pre nastupa!

Da li i i ti ličiš na popularnu Anahi? Čeka te nezaboravan provod…

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

15 KOMENTARA

  1. - Ahahahahahah. xD Ne znam ko NORMALAN želi izgledati poput nje kad izgleda kao pregorjela kopija Barbie lutke. -.- Odvratna je. I cijeli RBD. -.-*

  2. Bas je slatka,a tek uzivo!!!Jeste da je mnogo mrsava jer ipak je imala anorexsiju ali kosa i oci su joj prelepe!!!!I uopste nije rugoba vec je veoma slatka i lepa devojka a to sto joj tako prebacujete mozete samo pod prozor da joj pljunete!!!!!!!!!!

  3. Ma mozete smo da joj zavidite ANAHI SE SPOMINJE MESECIMA I MESECIMA ona je bolja od celogo ostalog Rbd Glupave Lusiane cak je prevazisla i svetske zvezde i najlepsa je samo ste ljubomorni na nju umrite !
    ANAHI IS THE BEST!
    LAMEJOR CHICA DEL MUNDO

  4. ja sam volela dulce ali kad je bio koncert anai slikala sma se sa njom i poljubila me je u obraz i vrlo sam srecna dok bi dulce samo izbacila onu njenu facu namrstenu i paljenje a anah i volim jer je posebna dobra ona uvek nasmejana i najlepsa zavid je vas najgori greh ko voli anahi njemu SVAKA CAST

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.