164
Postaje ozbiljno: Britney Spears upoznala novog dečka sa svojim sinovima

Postaje ozbiljno: Britney Spears upoznala novog dečka sa svojim sinovima

164
SHARE

null

David Lucado očigledno se jako dopao Britney Spears ali i njenim sinovima Jadenu Jamesu, odnosno Seanu Prestonu.

Par se zabavlja tek nekoliko nedelja ali je očigledno da su njihovi odnosi već sad sjajni. “Njena familija je prvo proverila da li je David dobar uticaj na nju pa je tek onda dozvolila Britney da mu se približi. Njeni momci misle da je David sjajan drugar za igru. Bio je to veliki korak, ona je vrlo uzbuđena zbog toga”, prenosi jedan izvor za časopis People. Par je u vezi od početka februara, a prvi put u javnosti viđeni su sredinom tog meseca.

IZVOR: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Drago mi je što Britney super ide na ljubavnom putu, s’ obzirom na tu da je raskinula 2 godinu dugu veridbu ove godine.Jedva čekam da čujem njen 8 studijski album koji stiže ove godine, a s’ obzirom da su producenti Will.i.am i Hit-Boy, album će sigurno biti odličan. :) ♥ ♥

  2. Bas mi je drago da je i ona konacno srecna i da je nasla zaista normalnog momkaaa!Jedva cekam  da se ponovo vrati na scenu,u velikom sjaju,naravno!!! ;)

  3. @Perkator: to nije fotošop već je u pitanju kožno oboljenje psorijaza.I zna biti dosta zahtijevno,javlja se uz dosta crvenila i koža se nabora i onda osoba osjeća svrab i vrućinu na upaljenome lokalitetu.Treba se pažljivo tretirati.I nije ona jedina koja ima psorijazu,Kim ima,ali joj se javlja po cijelome tijelu.Tako da tvoja digresija nije uspjela kako vidim :D :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.