147
Poslušajte: Procureo duet will.i.ama i Justina Biebera

Poslušajte: Procureo duet will.i.ama i Justina Biebera

147
SHARE

Justin Bieber uradio je pesmu sa svojim prijateljem will.i.amom za njegov novi album, ali Belieberi će ostati pomalo razočarani.

http://youtu.be/Uu3z68DQr-g

Biebs naime ne peva previše u pesmi, već samo ponavlja “You and me together forever”, što je jedan njegov fan prokomentarisao rečima: “Zaista?! Trebao je makar da repuje. Barem neki kratak rep. On samo govori ‘You and me together forever.’ Zaista je trebao da uradi malo više od toga.” Druga obožavateljka je napisala: “Volela bih da Justin peva više od ‘You and me together forever’. Ipak, i dalje mislim da je ovo dobra pesma:)” Kako se vama dopada ova numera?

14 KOMENTARA

  1. pa sta?i miley u novim pjesmama pjeva po samo jednu recenicu i svi pricaju the queen is back -.- malo razocaravajuce,al sta cemo sad..

  2. @single lady kojim novim pesmama??? vidi se da je ne pratis vec samo znas da se*es o njoj -.- njoj JEDINA PESMA SA NOVOG ALBUMA IZLAZI U NOVEMBRU pa tek ostale odnosno ceo album glupaco retardirana kako bi bilo da tb selenu svako ubacuje u razgovor koji nije vezan za nju -.- dzabe pricas ljubav prema miley od smilera nikad nece da se ukasi ma sta ti uradila -.-

    • hhahah a sta su morning sun  gdje ona pjeva jednu recenicu i jos jedan duet,neka letnja pesmica gdje samo pjeva zadnje vokale,na nekom njenom postu je postavljena..ispadu jedan

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.