239
Poslušajte: Procurela Biebsova pesma “Yellow Raincoat”

Poslušajte: Procurela Biebsova pesma “Yellow Raincoat”

239
SHARE

null

Kao što znamo, Justin Bieber će 29. januara objaviti akustičnu verziju albuma “Believe” a sad je na net procurela i jedna nova pesma koja će se naći na njemu – “Yellow Raincoat”.

Jus je obećao da će u svojim novim pesmama otkriti neke istine iz svog ličnog života a pesma “Yellow Raincoat” definitivno ispunjava to obećanje. U njoj Jus u refrenu peva: “Pretpostavljam da ću obući svoj kišni mantil, moj žuti kišni mantil, draga on me čini suvim. Oblačim moj žuti kišni mantil, moj žuti kišni mantil, znaš tačno zašto.”

http://youtu.be/QhTvoG4PE3U

U ostatku teksta Biebs govori o pritisku slave ali i lošim odnosima s devojkom, pa kaže: “Kad nešto imam, da li to stvarno imam, želim da se suočim s tim. Kad nešto imam, da li želim da me to definiše. Zato što slava i novac i devojka vas čine da izludite. Još glasina, možda pomislim.” Kako se tebi dopada pesma?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

32 KOMENTARA

  1. lepa pesma :) inace pojavile su se jos dve ”Nothing Like Us” i ”I Would”. a ne znam za pesmu sa Ed Sheeranom..i ona bi trebalo da je na albumu valjda.

  2. Evo ja cu iskreno…Glas mu se mnogo promenio, sto je odlicno( i pre je bio dobar). On odrasta i ovakva pesma mu i treba. Iskreno, meni se ne svidja ritam, a i cudan mi je reften, ali to ne znaci da je pesma glupa. Ok je sasvim. Pozic.

  3. ExTrA je obozavammmmmmm ga tako je sladak da volim sve njegove pesme taaaaaj osmeh :D dovoljan je da te ucini srecnom! :D :* ☺

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.