Start Stars Hot News! Poslednji nastavak “Twilighta” biće snimljen u dva 3D dela?

Poslednji nastavak “Twilighta” biće snimljen u dva 3D dela?

SHARE

Četvrti i poslednji nastavak “Sumraka”, pod nazivom “Twilight Saga: Breaking Dawn” navodno će se snimiti u 3D tehnologiji i biće podeljen u dva dela.

Ipak, predstavnik Summit Entertainmenta izjavio je kako još uvek nije konačno odlučeno hoće li se film prikazivati u dva dela dok je 3D verzija filma gotovo sigurna.

“Stalno me ispituju hoće li roman biti podeljen u dva filma. Meni je potpuno svejedno. Zabavno je raditi na tome i drago mi je da se ljudima sviđa. Samo se bojim da neću još dugo izgledati kao da imam 17 godina”, izjavio je nedavno Robert Pattison, zvezda filma, kada su ga pitali koje je njegovo mišljenje o podeli poslednjeg nastavka.

Objavljen trailer “The Twilight saga: Eclipse”

Poslednjih dana obavljen je i trailer za treći nastavak “The Twilight Saga: Eclipse”, koji bi se u bioskopima trebao naći već ovog leta. Treći nastavak, koji će premijeru doživeti samo nekoliko meseci nakon drugog, mnogi su nazvali najdražim te se pretpostavlja kako bi mogao ostvariti uspeh veći od prva dva dela.

Za razliku od prethodnika, u trećem nastavku odvijaće se prava ljubavna drama, odnosno trougao između Belle, vampira Edwarda i vukodlaka Jacoba. U pozadini priče odvijaće se borbe hladnokrvnih vampira, predvođenih Victorijom, koja će svim silama pokušati osvetiti ubistvo partnera Jamesa.

[youtube S2HIda5wSVU]

OSTAVI KOMENTAR