Start Stars Hot News! O’Cake haljina osvojila prvo mesto na izložbi “Zakopčaj me selotejpom”

O’Cake haljina osvojila prvo mesto na izložbi “Zakopčaj me selotejpom”

SHARE

null

Centralni hol tržnog centra „Delta siti“, bio je od 16. januara do 3. februara obogaćen specijalno dizajniranim haljinama sačinjenim od ambalaže i ambalažnih materijala u okviru edukativnog projekta pod nazivom „Ambalaža-proizvod-potrošač-zaštita životne sredine“.

Ovu nesvakidašnju izložbu pod nazivom „Zakopčaj me selotejpom“, organizovali su hrvatska kompanija „Tectus d.o.o.“, Institut za ambalažu i tiskarstvo – IAT i stručni časopis „Ambalaža-REGprint“ uz učešće velikog broja kompanija i sjajnih dizajnera koji su svoju inspiraciju ovoga puta pronašli u brendovima.

null

Zahvaljujući velikom broju glasova posetilaca izložbe, priznanje za najlepšu haljinu je osvojila kreacija Peđe Nerića inspirisana brendom O’Cake kompanije Jaffa iz Crvenke. Svoje omiljene kreacije posetioci su bili u prilici da podrže svakog dana koristeći specijalno pripremljene glasačke listiće i kutije.

U ime kompanije Jaffa iz Crvenke, nagradu je u društvu Peđe Nerića primio direktor marketinga, gospodin Aleksandar Poznanić. Sudeći po komentarima koji su se tokom svih dana trajanja izložbe mogli čuti u centralnom holu „Delta sitija“, mnoge dame ne bi imale ništa protiv da „O’Cake haljinu“ prošetaju čak i crvenim tepihom.

OSTAVI KOMENTAR