115
Posao u X Factoru uzdrmao vezu Britney Spears?

Posao u X Factoru uzdrmao vezu Britney Spears?

115
SHARE

Britney Spears iskreno uživa u audicijama za X Factor ali a druge strane, njena veza sa Jasonom Trawickom navodno trpi zbog toga.

null

Radar Online prenosi kako je njihova veza dobro uzdrmana otkad je Britney u šou. “Stalno se svađaju oko svega, to nije dobro. Kad je Jason napustio svoj posao maja 2011. bio je pod utiskom da će biti Britnin menadžer, ali to se nije desilo. Sad oseća da se pretvorio u domaćicu i potrčka u vezi, kao i da to nije ono što je želeo. Deo njegove uloge podrazumeva da bi stalno treba da bude uz Britney, a njemu je dosta toga.”

null

Problem pravi i to što Jason stalno kontroliše Britney. “On mora da je disciplinuje jer se ponaša nestabilno na šou, što stvara velike probleme u njihovoj vezi, jer Britney ne voli kad joj se govori šta da radi”, ističe jedan izvor.

9 KOMENTARA

  1. Ako ti ne valja ostavi je pa da vidis kako ces da zivis bez nje…ona bi svakako mogala za dan da nadje mng boljeg i lepseg od tebe….=] a i @Mrs.Lautner slazem se sa tobom nije mu ona sluskinja pa da njega slusa….=]

  2. I to što kažete,u pravu ste!Brit mogla si da nađeš sto puta boljeg,ali igrom slučaja uvek naletiš na pogrešnog.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.