Start Stars Hot News! Akcija za dolazak Miley Cyrus: Smileri organizuju veliko okupljanje 20. jula!

Akcija za dolazak Miley Cyrus: Smileri organizuju veliko okupljanje 20. jula!

SHARE

Miley Cyrus Can't Stop in Miami

Ovo leto počelo je velikim skupovima Beliebera i Directionera, a sad u akciju kreću u Smileri, nadajući se da će time doprineti da Miley Cyrus konačno poseti naše prostore.

U mailu koji smo dobili od njenih fanova, piše: “Dragi Bravo,molimo Vas da nam pomognete da dovedemo našeg idola Miley Cyrus u Srbiju! Molimo vas da podelite ovu vest ili fotografiju na vašem sajtu, jer se trudimo da se okupimo u što većem broju kako bismo bili zapaženi! Okupljanje će biti u Beogradu 20.7.2013. kod bele fontane u Knez Mihailovoj u 15h! Svi fanovi mogu da naprave transparente na engleskom sa pozivnicom za Miley, a devojke bi mogle da stave Majlin omiljeni – crveni ruž! Pevaćemo zajedno “We Can’t Stop”,”Fall Down”,”Party in the USA”,”Can’t Be Tamed”,”Ashtrays & Hearbreaks” i još neke poznate pesme! Zahvaljujemo se i Belieberima koji su nam dali super ideju i pozivamo i njih s obzirom da su Miley i Justin dobri prijatelji nadamo se da su i Smileri i Belieberi! Bilo bi super kada bi i neko iz Bravo časopisa došao 😉 U svakom slučaju vam hvala što vi više od svih časopisa posvećujete pažnju Miley!

Nadamo se da ćete nam pomoći! Pozdrav! Admin team stranice Miley Cyrus Serbia.”

Facebook grupa: https://www.facebook.com/groups/410265205744106

7101.White-Star

Kao i uvek, BRAVO će nastaviti da podržava vaše akcije – slike sa okupljanja ali i svoje utiske možete nam poslati na bravoportal@gmail.com a mi ćemo ih rado objaviti, tako da će ih videti na desetine hiljada ljudi! Naravno, i ukoliko ste iz BiH, Hrvatske ili neke druge zemlje, to takođe važi i za vas! Zašto je toliko važno da organizujete okupljanja, već smo otkrili u ovom našem tekstu http://www.bravo.rs/hot-news/bravo-rs-istrazuje-prava-istina-o-dolasku-one-directiona-u-srbiju-i-zemlje-okruzenja/. Vaš glas i vaša brojnost su ključni faktori ukoliko želite Miley Cyrus ali i bilo kog drugog izvođača da vidite u nekom od naših gradova!

OSTAVI KOMENTAR