112
Portparol Lindsay Lohan demantuje glasine vezane za menjanje imena

Portparol Lindsay Lohan demantuje glasine vezane za menjanje imena

112
SHARE

Predstavnik Lindsay Lohan odbacio je sve navode da će se glumica od sada predstavljati samo svojim imenom.

Lindsayina  mama Dina nedavno je sugerisala da će njena slavna kćerka promeniti svoj imidž time što će odbaciti svoje prezime. Međutim, to je sada opovrgnuto:

U svojoj izjavi, portparol glumice je rekao: “Linday Lohan ne menja svoje ime. I dalje će se zvati Lindsay Lohan”. Posle svega, najmanje iznenađen ostaje njen otac, Michael, koji se nešto ranije oglasio izjavom da u tim navodima uopšte nema istine.

Za časopis New York Daily News, Michaal je rekao: “Boli vas kad čujete tako nešto, ali na kraju, to se ipak neće desiti. Šteta je što Dina izmišlja takve priče.” Roditelji glumice vode međusobni rat rečima otkad su se razveli 2007. godine.

6 KOMENTARA

  1. Ajde vise dosta.. Smarate sa Lindsay! Covece -.-‘ Niko ni ne cita o njoj… :P 
    Pisite malo o ocajnim domacicama, o gagi, justinu, sakiri kako dolazi u bg…… seleni, miley! ……………………………..Eva longoria :) ..I tako, a ne smooorrrr

  2. smarate o gagi, biberu, gomezovoj, onoj narkomanki miley… njih slusaju deca od 12 godina… sada vam je rebecca black novi idol!

  3. Da li si to uprawo rekao da je miley narkomanka?? i da li si ti normalna kakwa crna rebeka blek. . . . kuku majko moja. . .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.