229
Portparol Liam Hemswortha demantuje: Miley i Liam se ne venčavaju sledeće nedelje

Portparol Liam Hemswortha demantuje: Miley i Liam se ne venčavaju sledeće nedelje

229
SHARE

Otkako je objavljeno da su se Miley i Liam verili, ne prestaju nagađanja o datumu njihovog venčanja.

Photobucket

Kako je senzacionalno preneo HollywoodLife, par bi mogao da se uzme već sledeće nedelje! A kako to znaju? Pa, na osnovu poruke koju je Miley ostavil na svom Twitteru. “Super lenja nedelja! Ne mogu da dočekam sledeću nedelju! Biće puna sreće!”

Photobucket

Povodom ovog pisanja oglasio se Liamov predstavnik, koji je za Gossip Cop samo kratko poručio: “Nisam čuo za tako nešto.” Liam je inače trenutno u Nju Orleansu gde snima film “Empire State” a sledeće nedelje vraća se u Los Anđeles, gde će primiti nagradu na ceremoniji “Australijanci na filmu”.

27 KOMENTARA

  1. @”I LOVE ROCK”, koja si ti glupača, Bože, bacaj to više kamenje! Ova “neka rockerka”, a sluša Selenu Gomez! Iskreno slušam Selenu i dobra je pjevačica i talentirana je, a od kad ona pjeva rock pjesme, zar sam nešto propustila???!!! I usput, džaba sam kupovala haljinu za Liama i Miley! Stvarno sam razočarana! lol (I’ just kidding! hahahhahahhahah lol GO L&M)!

  2. I LOVE ROCK i DOCA :) :Nije Miley ruzna,ruzne ste vi i selena,a Mailey bole kurac za vase misljenje,a nazalost i za Selenu koja ne zna da postojite,previse provodite vremena misleci o njoj i to samo dokazuje kako imate jadan zivot……………

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.