900
Portparol demantuje: “Anahi se ne udaje!”

Portparol demantuje: “Anahi se ne udaje!”

900
SHARE

Dana Vazquez, predstavnica pevačice i glumice kaže da njena klijentkinja nema nameru da se uskoro uda za Manuela Velasca Coella.

null

Glasinu o udaji proširila je glumica Lorena Velazquez u razgovoru za Formula Notas. Navodno, Anahi i Manuel u vezi su od prošle godine, a tokom kampanje ovog političara za novog guvernera države Čiapas, ona mu je pružala bezrezervnu podršku ne samo na Twitteru, već i u javnosti. Glasinama doprinosi i fotografija na kojoj je Manuel Velasco sa Anahi, ali i njenom mamom i sestrom, što sugeriše da ga je njena porodica već dobro prihvatila.

63 KOMENTARA

  1. Devojka nije stigla da pripremi ništa, album je još uvek u začetku, tako da nije imala šta da peva… Očekivala je da će do sada izbaciti barem prvi singl, ali nije… Stare signlove sigurno ne bi pevala jer je glupo promovisati pesme od pre 3 godine… Uglavnom, barem je bila pozvana, bice jos prilika. (:

  2. niko nikad nije ni rekao da ce ona pevati na olimpijadi, olimpijada je u londonu i ako neko peva treba da bude engles.a i na otvaranju olimpijade niko ne peva, nema muzike ako me razumete xD tako da pusite kurac.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.