440
Porodici Ryana Reynoldsa nimalo se ne dopada Blake Lively

Porodici Ryana Reynoldsa nimalo se ne dopada Blake Lively

440
SHARE

Blake Lively našla se u izuzetno nezahvalnoj situaciji budući da ju porodica njenog dragog Ryana Reynoldsa smatra “zahtevnom i teškom”, piše Celeb Dirty Laundry. Navodno su se odnosi između Ryanove porodice i zvezde “Tračare” toliko unazadili da Reynolds više ne sme da spominje venčanje.

null

“Na početku je Blake kuvala večere i brinula se za Ryanov veš. Pao je na njene veštine domaćice, ali porodica je protiv toga da se Ryan tako brzo veže za nekog drugog, a pogotovo zato što sumnjaju da je Blake umešala prste u njegov razvod sa Scarlett. Nakon što su poslednjeg puta posetili njegove, Ryan je zamolio svoju dragu da više ne povlači temu venčanja. To ju je povredilo, ali shvatila je da mora osvojiti srca njegove porodice ako se uskoro želi udati”, izjavio je izvor za The National Enquirer.

null

Još jedan od razloga zašto ju Ryanovi ne vole jeste taj što je previše usredsređena na svoju karijeru: “Ryanova porodica misli da je Blake zahtevna i teška osoba, a njegova braća smatraju da je opsednuta svojom karijerom. Reynolds želi da započne sa osnivanjem sopstvene porodice, ali Blake mu je jasno dala do znanja da joj je posao trenutno prioritet. Kad je kupio vikendicu u Bedfordu, ona se odmah bacila na renoviranje, a njega zaposlila da boji zidove i popravlja vodovodne cijevi”, nastavio je ogorčenim tonom izvor blizak paru.

Izgleda da su svi zaboravili da Blake ima samo 24 godine i da možda nije spremna samo tako da odustane od karijere da bi se posvetila kućnim poslovima i deci.

FOTO: SIPA

12 KOMENTARA

  1. jeste, ona ima 24 god. i slazem se sa tim, ali msm, da da decku da farba zidove i popravlja vodovodne cevi!!! tu je malo preterala!!!

  2. meni je Blake super,mozda jeste malo vise usresredjena na karijeru,ali ko nije,nek oni misle sta oce,ali Ryan ce tu da stavi tacku ako hoce.Mozda mi i nisu neki par,ali ako se oni svidjaju jedno drugom onda OK!I roditelji imaju pravo da ocene vezu,ali njegova je glavna rec,nek vide neko vreme kako im ide veza ,a ako ide nek puste ljude da zive svoj zvot OMG Blake je bas zgodna na 1 slici

  3. Daaaj, pa logicno da je usresredjena na karijeru, i treba da bude uspesna.Inace, ona je odlicna glumica, ne gradi karijeru na skandalima.
    I uostalom, zasto se oni mesaju? Svasta.

  4. Glupo je reći da je previše opsjednuta karijerom, kad ona tek treba da je izgradi i da iskoristi popularnost koju joj je donijela ”Gossip Girl”.
    Ako njemu odgovara, oni ne treba da se mješaju iako su porodica.

  5. Dobar joj taj dečko, popravlja cijevi, kreči… koja ga ne bi poželjela?! lol ;) A što se tiče Serene, odnosno Blake, kažu da kuha odlično! I ne znam kome da više vjerujem, prije neki dan, sam pročitala u novinama da su njegovi roditelji veoma zadovoljni “budućom snahom”, a sad???!!! Ovo isto k’o da igramo “Ćora.bake”! lol

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.