Start Stars Hot News! Porodica Osbourne duguje 1,7 miliona dolara poreza

Porodica Osbourne duguje 1,7 miliona dolara poreza

SHARE

Ozzy i Sharon Osbourne pre nekoliko godina bili su među najbogatijim parovima u Velikoj Britaniji, ali slavni je par zapao u finansijske probleme.

Muzičar i njegova supruga duguju oko 1,7 miliona dolara poreza američkim vlastima i zbog toga bi mogli da izgube jednu od svojih kuća u Kaliforniji. Sunday Mirror piše da par nije plaćao porez za nekretninu od 2008. godine. “Retko se događa da neko duguje ovoliki iznos poreskoj agenciji. Ukoliko Osbourneovi ne uspeju da plate dug, izgubiće kuću”, izjavio je američki pravni stručnjak Peter Haven.

Zarada porodice Osbourne znatno je pala poslednjih godina, nakon prestanka emitovanja rijaliti šoua “The Osbournes”. “Svi su jako zabrinuti. Osbourneovi su uvek imali mnogo novca, ali njihov brend više ne donosi toliku zaradu kao pre nekoliko godina. Porodica poseduje mnogo nekretnina širom sveta, a te kuće treba održavati. Sharon čini sve što može da to reši iza zatvorenih vrata, nada se da će sve biti rešeno”, izjavio je prijatelj porodice u britanskim medijima.

OSTAVI KOMENTAR