Start Stars Hot News! Porodica na prvom mestu: Justin Bieber poklonio ocu kuću vrednu 850.000 dolara!

Porodica na prvom mestu: Justin Bieber poklonio ocu kuću vrednu 850.000 dolara!

SHARE

Justin Bieber Snaps Some Balcony Photos In Brazil

Justin Bieber još jednom je pokazao da mu je porodica na prvom mestu, pošto im je kupio raskošnu petosobnu kuću u Kanadi.

Prema pisanju portala TMZ, 19-godišnja zvezda potrošio je 850.000 dolara na ovu kuću, koju je darovao njegovom ocu Jeremyju i njegovoj deci Jazmyn i Jaxsonu. Kuća je okružena velelepnim imanjem koje se prostire na nekoliko ari i nalazi se u blizini gradića koji je prilično udaljen od velikih gradova. Izvor kaže da Justinov otac nije od svog sina zahtevao ovakav poklon, već se Justin sam ponudio. “Justin želi da bude siguran da njegov polubrat i polusestra žive u lepoj kući. Ne radi se o tome da oni koriste njegove pare, Justin je bio taj koji im je ponudio da im kupi kuću.”
Kao što je poznato, Biebs je odrastao uz majku Pattie Mallette, koja ga je dobila kada je imala samo 18 godina, ali je i njegov otac imao veliki uticaj na njegovo odrastanje. Jus je čak u jednom intervjuu rekao da je Jeremy “krivac” za njegovu ljubav prema muzici: “Imam sjajan odnos sa ocem. Kada sam bio mlađi, naučio me je da sviram neke pesme na gitari, na primer ‘Knockin’ on Heaven’s Door’ od Boba Dylana.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR