526
Porodica na okupu: Jay-Z i Blue Ivy stigli u Beograd!

Porodica na okupu: Jay-Z i Blue Ivy stigli u Beograd!

526
SHARE

null

Jay-Z je došao u Beograd sa ćerkom Blue Ivy Carter. Sleteli su drugim privatnim avionom i otišli u Arenu gde se nalazi Bijonse. Kako scandal.rs ekskluzivno saznaje, postoji mogućnost da se ćerka pojavi na bini sa Beyonce tokom izvođenja pesme “Halo”.

Beyonce je u predsedničkom apartmanu i tokom dana nigde nije izlazila osim do Kombank arene na probu, koja je sinoć trajala do tri sata ujutru, pošto želi da sve bude perfektno. U nedelju je ponovo otišla na probu u 12 sati nakon čega se vratila u svoj hotel. Ispred vrata dive 24 sata stoji policajac u civilu. Pre dolaska Jay-Zja, stigla je dadilja koja je smeštena na istom spratu sa popularnim muzičkim parom.

Izvor: scandal.rs/Ivan Vuković copyrighted, Life Content
Foto: urbanislandz.com

11 KOMENTARA

  1. hahahaha…ako,i oni malo da uzivaju i to u SRBIJI….hihihihihi….beyonse i jey-z su mi vrh stvarno…lepsu par mng a cerkica im je preslatka…<3

  2. Hi
    Im a big fan of Beyonce and i was so happy when i heard that she will have a concert in Belgrade,but while i was waithing the answer of my friends to my invite ,all tickets were sold :( Tonith is concert and i am so sad cuz im not going . I still hope for one more concert in Belgrade or in some other Serbia city this week or month :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.