485
Porodica Miley Cyrus ostaje na okupu

Porodica Miley Cyrus ostaje na okupu

485
SHARE

Tata Miley Cyrus, Billy Ray, objavio je da odustaje od razvoda od svoje supruge Tish.

Gostujući u jednoj emisiji na američkoj televiziji, kantri pevač je rekao kako planira da svom braku da još jednu šansu: “Odustao sam od razvoda. Želim da ponovo okupim svoju porodicu…Stvari su bolje nego što su bile. Čini mi se da sam ponovo pridobio Miley. Osećam da smo ponovo otac i kćerka, kao pre Hannah Montane”.

Cyrus je ranije krivio Diznijevu seriju da mu je uništila porodicu. Iako je kasnije odlučio da promeni tu izjavu, on i dalje misli da bi bolje živeli bez nje. “Hannah Montana nije uništila moju porodicu”, rekao je. “Slava jeste”.

27 KOMENTARA

  1. Srecan rodjendan svima kojima jeste danas (uh,kako to reci…bas sam se spetljala ^____^) Rodjendanski pokloni su srcad <3 <3 … Zar nema neceg lepseg od srceta?:))))
    :********* ^^

  2. Drago mi je zbog Cyrus-ovih….Stvarno su cool…I nije ni njima lako toliko dece skoro svi su poznati….Oni su strava porodica i treba svi da ostanu zajedno…Family of Cyrus 4 ever :D

  3. kako mi je drago zbog njih :) a miley sta god da urdi bice mi jos uvek omiljena pevacica <3 pored lady gage,rihanne,pink,fergie.emily,katy perry…

    jednom recju:OBOZAVAM IH SVE!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.