140
Porodica Maxa Georga želi da se on pomiri sa Michelle Keegen

Porodica Maxa Georga želi da se on pomiri sa Michelle Keegen

140
SHARE

Mnogi su se iznenadili što se Max George u poslednje vreme sve češće viđa sa Lindsay Lohan, pa i njegova porodica koja pokušava da ga nagovori da prestane da se viđa sa njom i da se pomiri sa bivšom devojkom Michelle Keegan. 

Pevač  The Wanteda zbližio se sa problematičnom glumicom koja se redovno pojavljuje na svim nastupima njegovog benda. Njih dvoje su se nedavno našli i u središtu skandala kada se Lidsay potukla sa jednom devojkom u klubu, a uzrok njihove svađe je navnodno bio upravo Max. Prema pisanju magazina Now, porodica 24-godišnjeg pevača nisu zadovoljni što on u poslednje vreme mnogo vremena provodi u Lindsayinom društvu i misle da ona ima loš uticaj na njega. Oni bi navodno najradije želeli da se Max pomiri sa bivšom devojkom, glumicom Michelle Keegan, pa smatraju da je to nemoguće dok je Lindsay u blizini.

Foto: Fame Pictures

IZVOR: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Ne volim ga, ali misici su mu *O* Ee, da…Zasto iz The Wanted-a pisu samo o njemu? Mislim, nisam fan, ali mi je to glupo.

  2. Ne treba da se pomire,Max je ne zasluzuje..prevario je,pa je sad spao na onu jadnicu kojoj su dani odbrojani Lindsay…a Michelle je divna,prirodno lepa i dobra devojka koja zasluzuje mnogo bolje

  3. max je savrsen….i uopste je nije prevario,ali bih ipal volela da se pomire,oboje su perfect…..blago njoj……..max….THE WANTED-THE BEST BOYBEND EVERRRR…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.