Start Stars Hot News! Porodica Horan povećava obezbeđenje, priprema se za dolazak kompletnog 1Dja

Porodica Horan povećava obezbeđenje, priprema se za dolazak kompletnog 1Dja

SHARE

CANNES : 2013 Nrj Music Awards ceremony.

Niall Horan je jedna od najvećih zvezda na planeti ali danas će biti u drugom planu, jer se njegov stariji brat Greg ženi svojom devojkom Denise Kelly.

Venčanje će biti održano u njihovom rodnom gradu Mullingraru a kao što znamo, Niall će biti kum. Greg otkriva još par detalja o događaju planiranom za danas, pa je za časopis Irish Sun rekao: “Uopšte mi ne smeta ako ispriča neki moj blam – nisam mogao da dočekam ovaj dan. On radi na svom govoru koliko znam, pa ćemo videti kako će sve ispasti. On je moj jedini brat – nisam ni razmišljao da li bi neko mogao biti bolji kum od njega.”

null

Greg je juče poručio kako se nada da će ceo One Direction biti na slavlju a kaže kako još uvek ne može da potvrdi njihovo dolazak. “Svi momci su pozvani ali još nismo potpuno sigurni da li će doći”, priznao je. Naravno, svi znaju da će na stotine Directionerki opkoliti lokalni hotel u kojem će venčanje biti održano, prenose insajderi. “Ovo je jako poznat hotel i svi će znati o kakvom venčanju jer reč, pa će obezbeđenje biti pojačano. Niall je već primoran da svuda sa sobom vodi obezbeđenje a sad će imati više od jednog telohranitelja. Niall samo želi običan dan s porodicom, Gregom i Denise.” Venčanje na kojem umesto narodnjaka slušamo glas Nialla Horana a možda i ostalih momaka iz One Directiona? Zvuči savršeno!

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR