Start Stars Hot News! Pop top lista – Cheryl nastavlja vladavinu, obe pesme One Directiona van...

Pop top lista – Cheryl nastavlja vladavinu, obe pesme One Directiona van liste!

SHARE

“Call My Name” očigledno odzvanja u vašim ušima, jer je Cheryl Cole ove nedelje ponovo osvojila prvo mesto i tako došla do svoje druge zvezdice.

null

Prelepa Britanka čiji se novi album očekuje 15. juna, daleko je nadmašila drugoplasiranog Justina Biebera, ali i ostatak konkurenata za vrh. Vrlo prijatno iznenađenje jeste “Follow the Leader” – Wisin & Yandel feat. Jennifer Lopez koji je u svojoj prvoj nedelji na listi već dospeo do pozicije broj 3! Sličnim uspehom može da se pohvali i novi singl Inne, koji je osvojio više od 50 vaših glasova, i nalazi se na poziciji broj 5.

null

Ovonedeljna lista u neku ruku je istorijska, jer su sve pesme dobile jako puno vaših glasova. Primera radi, sedmoplasirana Rihanna sakupila ih je čak 50. Ove nedelje čak tri pesme napuštaju listu, a osim Demi Lovato, sa nje odlaze i obe pesme One Directiona! To znači da se zelena zvezdica koja je pripadala pesmi “One Thing” seli pravo u ruke Katy Perry, čiji je spot najgledaniji na YouTubeu, od svih koji su aktuelni na listi.

Noviteti za ovu nedelju dolaze nam sam Evrovizijske top liste, za koju ste poslali izuzetno mnogo glasova. Tri pesme sakupile su daleko najviše glasova, pa smo odlučili da ih sve uvrstimo na novu pop top listu.

[youtube Pedf_OQmcmI]

Najviše vaših glasova na Evrovizijskoj top listi dobila je mlada Ivi Adamou sa Kipra, čija vesela pesma “La La Love” nije ostvarila značajniji uspeh u finalu ovog takmičenja.

[youtube 75weifR47m0]

Sa druge strane, Željko Joksimović bio je jedan od favorita Evrosonga, što je opravdao visokom trećom pozicijom.

[youtube 4nJcmLMb5to]

Još dok smo pratili švedsko izborno takmičenje za Evroviziju, Melodifestivalen 2012 znali smo da će Loreen biti jedna od glavnih favorita. Ova devojka na kraju je ubedljivo trijumfovala, a videćemo može li nešto slično uraditi i na našoj Pop top listi.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 37:

1. Call My Name – Cheryl
2. Boyfriend – Justin Bieber
3. Follow the Leader – Wisin & Yandel feat. Jennifer Lopez
4. Part of Me – Katy Perry
5. Addicted to You – Shakira
5. Calliente – Inna
7. Where Have You Been – Rihanna
8. One Thing – One Direction
9. More Than This – One Direction
10. Give Your Heart A Break – Demi Lovato

Glasove za pop top listu 38 možete ostaviti ovde.

OSTAVI KOMENTAR