Start Stars Hot News! Pop top lista #79: Trijumf 1Dja u najjačoj konkurenciji ikad!

Pop top lista #79: Trijumf 1Dja u najjačoj konkurenciji ikad!

SHARE

null

Pop top lista #79 po imenima sigurno je bila najjača lista koju smo imali u istoriji a i u tako jakoj konkurenciji, “One Way or Another (Teenage Kicks) zadržao je prvo mesto.

null

1D, Miley, Biebs, Sel, Demi, Little Mix, Anahi, Eric Saade, Britney bili su u direktnim duelima a najuspešniji je ponovo bio One Direction, toliko da ova grupa sad drži prve dve pozicije na listi! Odmah iza njih u vrhu je bilo mesta za duet Justina Biebera i Nicki Minaj ali svakako najprijatnije iznenađenje, Little Mix, koje su ujedno i najbolje plasiran novitet. Četvrto mesto u ovako jakoj konkurenciji najbolji je dokaz da su mlade Britanke već vrlo poznate u našim krajevima.

null

Lep broj vaših glasova osvojili su i novi singlovi Justina Biebera, Selene Gomez kao i duet Snoop Liona i Miley Cyrus dok je ogroman pad doživela višestruka šampionka Anahi koja je jedva izbegla ispadanje. Na listi ove nedelje posle dugo, dugo vremena nije bilo niti jedne K-pop pesme. Na K-popere posebno apelujemo da nam ostavljaju svoje predloge – rado ćemo ih usvojiti! Ove nedelje sa liste su ispale Ariana Grande, Bridgit Mendler kao i višestruki pobednik Eric Saade. Da napomenemo odmah, bilo je jako teško odlučiti se za tri pesme koje su noviteti ove nedelje, ali sve vaše predloge smo zabeležili. Naravno, ostavljajte ih i dalje u komentarima!

Belieberima (a rekli bismo i ne samo njima) dobro je poznata pesma “All Around the World” koju je Jus dosta puta izvodio uživo i kojom otvara svoje koncerte. Ipak, ona je tek sad postala singl za koji je mladi Kanađanin uradio spot. Biebs sad ima čak 4 pesme na listi, što je nezabeleženo u istoriji pop top liste. Moć Beliebera na delu!

Nicki Minaj izuzetno je vredna prethodnih nedelja, a od novih spotova koje je uradila, mi smo se odlučili da uvrstimo singl “Up in Flames” čiji spot se dosta razlikuju od svega što je reperka radila do sad. Nama se dopalo na prvo slušanje.

Austin Mahone stiče sve veću popularnost svakog dana, pa više nemamo pravo da zaobilazimo njegove nove singlove. 16-godišnji momak pokušaće da pesmom “Heart in My Hand” ostvari prvi značajniji uspeh na pop top listi!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #79

1. One Way or Another (Teenage Kicks) – One Direction null
2. Little Things – One Direction null
3. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
4. How Ya Doin’? – Little Mix
5. Right Here – Justin Bieber feat. Drake
5. That Power – will.i.am feat. Justin Bieber
7. Heart Attack – Demi Lovato
8. Come and Get It – Selena Gomez
9. Ashtrays and Heartbreaks – Snoop Lion feat. Miley Cyrus
10.Scream & Shout – will.i.am. feat – Britney Spears null
11.22 – Taylor Swift null
12.Absurda – Anahí
13.Marching (In the Name of Love) – Eric Saade
14.Hurricane – Bridgit Mendler
15.The Way – Ariana Grande feat. Mac Miller

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutno među sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Svoj glas na Pop top listi #80 možete ostaviti ovde.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR