Start Stars Hot News! Pop top lista #76 – Anahí ponovo vlada top listom!

Pop top lista #76 – Anahí ponovo vlada top listom!

SHARE

null

Večiti okršaj između One Directiona i Anahí nastavlja se a meksička pevačica sad ima čak 4 pobede, dve više od 1Dja.

Anahí je nažalost najavila kako ne planira da izbaci novi album ove godine, što znači da nakon ispadanja singla “Absurda” sa liste, njeno ime dugo nećeo videti ovde. Možda i zbog toga, fanovi su odlučni da je što duže zadrže u vrhu. Sa druge strane, Directioneri su svojim ljubimcima takođe poklonili ogroman broj glasova, tako da nas i ove nedelje čeka zanimljiv duel.

null

Nekako tiho prolazi i konstantan uspon Justina Biebera, koji je s pesmom “Beauty and the Beat” već na mestu broj 3. Biebs ove godine uopšte nije bio na vrhu liste, što znači da trenutno nema pesmu kojom bi se kvalifikovao za izbor hita godine. Odlične pozicije drže i U-KISS odnosno Eric Saadea a mesto u sredini liste osvojio je i prošlonedeljni novitet, “22” Taylor Swift. Na dnu je bilo ponovo neizvesno, ali smo sa liste odlučili da izbacimo samo dve pesme i to “Stay” (Rihanna feat. Mikky Ekko) odnosno “This is My Dance Floor” (Bella & Zendaya), jer se u proteklih nedelju dana baš i nije pojavilo puno interesantnih noviteta.

Inna trenutno promoviše svoj novi album “Party Never Ends”, a pesma “Shining Star” jedna je od pesama s njega. Spot koji vidite nije zvaničan, ali rumunskoj pevačici očigledno se dovoljno dopao da bi se našao na njenom YouTube kanalu.

Mlada Engleskinja Gabrielle Aplin tek počinje svoju muzičku karijeru ali o njoj ćemo mnogo slušati narednih godinu. Mnogi je opisuju kao žensku varijantu Eda Sheerana, što nije nimalo loše poređenje!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #76:

1. Absurda – Anahí
2. One Way or Another (Teenage Kicks) – One Direction null
3. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj
4. Standing Still – U-Kiss null
5. Marching (In the Name of Love) – Eric Saade
6. Scream & Shout – will.i.am. feat – Britney Spears null
7. Heart Attack – Demi Lovato
8. 22 – Taylor Swift null
9. Little Things – One Direction null
10.Right Here – Justin Bieber feat. Drake
11.I Got a Boy – Girls’ Generation null
12.Rain Sound – B.A.P
13.Feel This Moment – Pitbull feat. Christina Aguilera
null
14.This is My Dancefloor – Zendaya & Bella Thorne
15.Stay – Rihanna feat. Mikky Ekko null

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutno među sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Svoj glas na Pop top listi #77 možete ostaviti ovde.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR