Start Stars Hot News! Pop top lista #74 – One Direction skinuo Anahí sa vrha!

Pop top lista #74 – One Direction skinuo Anahí sa vrha!

SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

Directioneri su ove nedelje pružili veliku podršku svom omiljenom bendu, pa ne čudi što je One Direction posle velike borbe uspeo da nadmaši Anahí.

Pesma “One Way or Another (Teenage Kicks)” bila je na prvom mestu top lista u više od 60 zemalja sveta a sad na taj spisak možemo dodati i Srbiju – fanovi su momcima po ko zna koji put dokazali da imaju podršku u našim krajevima! Anahí je ostala u samom vrhu a ako je suditi po izjavama pevačice, “Absurda” nažalost ne znači da je njen novi album blizu.

null

Poredak na ostatku liste nije se drastično menjao…osim kad je reč o duetu will.i.ama i Britney Spears koji je sa devetog skočio na do sad najbolje treće mesto! I Lovaticsi imaju razlog za ponos, s obzirom da se “Heart Attack” Demi Lovato već nalazi na mestu broj 6, iako pesma još uvek nema ni spot! Među K-pop pesmama i dalje dominira prelepa balada “Rain Sound” sastava B.A.P a ostanak na listi obezbedio je novi singl Justina Biebera, i to jedva! Sa liste ovog puta ispadaju “Army of Two” Olly Mursa, “Tonight I’m Getting Over You” Carly Rae Jepsen kao i “Burning Desire”, Lane Del Rey.

Vreme je K-pop osveženje! Na listi se ove nedelje vraća sastav U-KISS koji je pre samo nekoliko dana predstavo spot za svoj novi singl “Standing Still”

Ko je bio na Exitu prošle godine mogao je da uživa u odličnom koncertu Gossipa a bend je sad predstavio izuzetno slušljiv singl “Get a Job”.

Justin Timberlake za samo nekoliko dana izdaje svoj novi album, a pesma “Mirrors” drugi je singl s njega. Reč je o još jednoj pesmi laganog ritma, a videćemo hoće li na našoj listi bolje proći od pesme “Suit & Tie” koja ju je brzo napustila.

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #74:

1. One Way Or Another (Teenage Kicks) – One Direction null
2. Absurda – Anahí
3. Scream & Shout – will.i.am. feat.  Britney Spears null
4. Stay – Rihanna feat. Mikky Ekko null
5. Rain Sound – B.A.P.
6. Heart Attack – Demi Lovato
7. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
8. I Got A Boy – Girls’ Generation null
9. Marching (In the Name of Love) – Eric Saade
10.Just Give Me A Reason – P!nk feat. Nate Ruess null
11.Right Here – Justin Bieber feat. Drake
12.Little Things – One Direction null
13.Burning Desire – Lana Del Rey
13.Army of Two – Olly Murs
15.Tonight I’m Getting Over You – Carly Rae Jepsen null

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutno među sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Svoj glas na Pop top listi #75 možete ostaviti ovde.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR