Start Stars Hot News! Pop top lista #73 – I treći trijumf za Anahí!

Pop top lista #73 – I treći trijumf za Anahí!

SHARE

null

Za nama je još jedna burna nedelja glasanja koju je obeležio duel One Directiona i Anahí, a fanovi nisu birali sredstva da njihov favorit ostvari pobedu.

Na kraju, One Direction je imao više glasova ali zbog brojnih nepravilnosti, pobeda opet zasluženo ide u ruke Anahí. Znamo da to pogađa Directionere koje su zaista glasali za svoj omiljeni bend, pa se nadamo da ovakvih situacija više neće biti. Upravo zbog toga smo i odlučili da glasanje vratimo na stari format – sa jednog računara možete glasati samo jedan jedini put. Baš zato, svaki glas sad postaje jako bitan i pružiće nam jasnu sliku koju pesmu stvarno smatrate najboljom!

null

Osim Anahí i One Directiona, mesta u vrhu zadržale su Rihanna, Lana Del Rey i B.A.P, trenutno najbolje plasiran K-pop singl. Sa druge strane, Girls’ Generation su sa 3. pale na čak 10. poziciju! Ipak, one su uspele da opstanu na listi, za razliku od “Diamonds” (Rihanna), “Say You’re Just a Friend” (Austin Mahone feat. Flo Rida), “Crayon” (G-Dragon) i “Kiss You” (One Direction).

Obećano – urađeno! Demi Lovato privodi kraju snimanje svog novog albuma, a pre njegovog izlaska, predstavila nam je singl “Heart Attack”, koji je naišao na jako dobre kritike! Koliko Lovaticsa će podržati Demi?

Justin Bieber na listi sad ima dva singla – iako je mladi pevač trenutno na evropskom delu svoje turneje, on nastavlja sa promocijom albuma “Believe” sa kojeg i potiče pesma “Right Here”. Videćemo hoće li Jus pronaći vreme da snimi spot za nju!

Carly Rae Jepsen predstavlja treći singl sa svog albuma “Kiss” – ponoviti uspeh “Call Me Maybe” gotovo je nemoguće, ali kanadska pevačica definitivno neće biti upamćena samo po ovoj pesmi.

Fanovi će se složiti da je pesma “Army of Two” jedna od najboljih s aktuelnog albuma Ollyja Mursa, a do istog zaključka došao je i pevač – videćemo hoće li za početak uspeti da izbori opstanak na listi, što nije učinio ranije.

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #73:

1. Absurda – Anahí
2. One Way or Another (Teenage Kicks) – One Direction null
3. Stay – Rihanna feat. Mikky Ekko null
4. Burning Desire – Lana Del Rey
5. Rain Sound – B.A.P
6. Little Things – One Direction null
7. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
8. Marching (In the Name of Love) – Eric Saade
9. Scream & Shout – will.i.am. feat – Britney Spears null
10.I Got A Boy – Girls’ Generation null
11.P!nk feat. Nate Ruess – Just Give Me A Reason
null
12.Kiss You – One Direction null
13.Crayon – G-Dragon
14.Diamonds – Rihanna null
15.Say You’re Just a Friend – Austin Mahone feat. Flo Rida

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutno među sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Svoj glas na Pop top listi #74 možete ostaviti ovde.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR