Start Stars Hot News! Pop top lista #71 – Anahí ostaje jedini kandidat za najveći hit...

Pop top lista #71 – Anahí ostaje jedini kandidat za najveći hit 2013. godine!

SHARE

null

Anahí je po drugi put uzastopno završila nedelju na prvom mestu naše pop top liste i jedina je pesma iz 2013. godine koja je trijumfovala na njoj. Samim tim, “Absurda” je trenutno jedina pesma koja se kvalifikovala u izbor za najveći hit 2013. godine.

Meksička pevačica dobija samo pohvale za svoj novi singl što je sigurno ohrabrenje za nju i još veći motiv da nam u skorije vreme predstavi svoj novi album. Ove nedelje posebno moramo da izdvojimo i rezultat grupe Girls Generation koja je već na poziciji broj 2. “I Got a Boy” je veliki hit i spada među 100 najgledanijih spotova na YouTubeu, što je izuzetno veliki uspeh!

null

U vrhu su ostali stari znanci – Eric Saade i One Direction, a približili su im se i will.i.am feat. Britney Spears. Ove nedelje nije bilo velikih uspona i padova. Tri pesme koje ispadaju ove nedelje bile su ubedljivo poslednje – “Wanna Say” Kat Graham, “If I Lose Myself” One Republica i “Tried to Walk” B1A4 zajedno nisu sakupili ni 10 glasova!

Dok fanovi očekuju njen novi album, Lana Del Rey uporedo nastavlja i sa promovisanjem svog aktuelnog EPa, Paradise, s čije iTunes edicije i potiče pesma “Burning Desire”. Sigurni smo da će pesma naći svoje fanove, jer vas je sve više na Bravo.rs!

Nakon izuzetno uspešnog “Locked Out of Heaven”, Bruno Mars predstavlja nam novi singl, “When I Was Your Man”. Ovog puta reč je o baladi, za koju je spot ponovo snimljen u duhu sedamdesetih godina prošlog veka.

Rihanna je odlučila da udruži snage sa prilično nepoznatim muzičarom Mikkyjem Ekko i predstavi nam novi singl sa svog aktuelnog albuma, koji će tako pokušati da “Diamonds”, još uvek aktuelan na pop top listi. “Stay” je trenutno najgledaniji spot na YouTubeu!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #71:

1. Absurda – Anahí
2. I Got A Boy – Girls’ Generation null
3. Marching (In the Name of Love) – Eric Saade
4. Little Things – One Direction null
5. Scream & Shout – will.i.am. feat – Britney Spears null
6. Rain Sound – B.A.P
7. Kiss You – One Direction null
8. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
9. Crayon – G-Dragon
10.Diamonds – Rihanna null
11.More Than Friends – Inna
12.Change Your Life – Little Mix
13.Wanna Say – Kat Graham
14.If I Lose Myself – OneRepublic
14.Tried to Walk – B1A4

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutno među sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR