Start Stars Hot News! Pop top lista #70 – Ubedljiv, istorijski trijumf Anahí!

Pop top lista #70 – Ubedljiv, istorijski trijumf Anahí!

SHARE

 photo anahi007-1_zps348639d3.jpg

Nema sumnje da ste s oduševljenjem dočekali novi singl sjajne meksičke pevačice koja je odnela ubedljivu pobedu ove nedelje!

Trijumf Anahí ima i istorijski karakter – naime, do sad su na pop top listi pobeđivale samo pesme na engleskom i korejskom jeziku – ovo je prva pesma na čisto španskom koja je stigla do samog vrha! Ljutu bitku za drugo mesto vodili su Eric Saade i One Direction, ali je švedski pevač prošao bolje u ovom duelu!

 photo tumblr_m9nw34Lv211rouir7o1_1280_zps4940d5b1.jpg

Mesto u vrhu izborio je i novi singl B.A.P. “Rain Sound”, koji je startovao na četvrtoj poziciji i trenutno je najbolje plasirana K-pop pesma. Pozicije u sredini liste ostale su gotovo identične kao prošle nedelje, a osim Anahí i B.A.P.a, dovoljno glasova da ostane na listi obezbedio je i treći novitet – “Change Your Life”, grupe Little Mix. Sa liste su ispali nekadašnji šampioni B.A.P. s pesmom “Stop It”, Taylor Swift s “I Knew You Were Trouble” kao i Nicole Scherzinger “Boomerang”.

Verovatno najveća ženska K-pop grupa, Girls’ Generation objavila je svoj 4. album, s kojeg potiče i izuzetno popularan singl “I Got A Boy”, koji je jedan od najgledanijih spotova na YouTubeu, što je do sad od korejskih izvođača za rukom pošlo samo Psyju!

“Wanna Say” novi je singl sjajne Kat Graham, koju smo svi zavoleli u seriji “Vampirski dnevnici”. Kat podjednako dobro igra i peva kao i što glumi!

Konačno, na listu stižu i OneRepublic sa singlom “If I Lose Myself”, prvim s njihovog trećeg album Native, koji se još uvek nije pojavio. OneRepublicu ovo je debi na pop top listi i prva prilika da vidimo koliko je benda zaista popularan kod nas!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #70:

1. Absurda – Anahí
2. Marching (In the Name of Love) – Eric Saade
3. Little Things – One Direction null
4. Rain Sound – B.A.P.
5. Kiss You – One Direction null
6. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
7. Tried to Walk – B1A4
8. Scream & Shout – will.i.am. feat – Britney Spears null
9. Crayon – G-Dragon
10.Diamonds – Rihanna null
11.Change Your Life – Little Mix
12.More Than Friends – Inna

13.I Knew You Were Trouble – Taylor Swift null
14.Boomerang – Nicole Scherzinger
15.Stop It – B.A.P.

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutno među sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

FOTO: FAME
IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR