Start Stars Hot News! Pop top lista #69 – Eric ne ispušta prvo mesto, povratak Anahi!

Pop top lista #69 – Eric ne ispušta prvo mesto, povratak Anahi!

SHARE

null

Eric Saade pokazuje da nije slučajno na prvom mestu – već drugi put zaredom dobio je daleko najviše vaših glasova i tako ostao na vrhu!

null

Mladi Šveđanin je nakon nastupa na Evroviziji stekao veliki broj fanova u našim krajevima koji nastavljaju da prate njegovu karijeru i podržavaju ga. Odmah iza njega bio je vaš hit godine, “Little Things” One Directiona dok je B.A.P. najbolje plasiran K-pop izvođač ove nedelje.

null

“Kiss You” i “Beauty and the Beat” konačno su uskočili u top 5 dok su baš sve K-pop pesme ove nedelje nazadovale na listi. Iako su ogromni hitovi u svetu, Rihannin “Diamonds” (pored kojeg sad stoji zelena zvezdica) a naročito “I Knew You Were Trouble” Taylor Swift još uvek ne mogu da se pomere sa niskih pozicija, pa po pravilu jedna sakupe dovoljno glasove da ostanu na listi. Spas su pronašla i dva od tri noviteta, pesme Inne i Nicole Scherzinger. Ove nedelje opraštamo se od pesme “Stop Girl” grupe U-KISS koja je dva puta bila na samom vrhu liste, odlazi nam i “C’mon”, aktuelni singl Ke$he ali i prošlonedeljni novitet – “Suit & Tie” Justina Timberlakea.

Time što su sve K-pop pesme pale na listi ove nedelje, poručili ste nam da je vreme za nešto novo. B.A.P. nam zato predstavlja svoj novi hit, “Rain Sound”. Mislimo da će se ova pesma svideti najširoj publici – njen opušteni ritam i nenametljivost baš su nam se dopali!

Davno smo obećali – Anahi će se naći na listi čim objavi novi singl, a to se posle mnogo, mnogo vremena konačno i desilo. Meksička pevačica debituje na Pop top listi a po vašim reakcija na pesmu “Absurda”, ona ima velike šanse da ostvari visok plasman!

Već prvi taktovi pesme “Change Your Life” prosto vas nateraju da ostanete i poslušate do kraja novi singl sjajnih devojaka iz grupe Little Mix! One su i ranije bile na našoj top listi, ali kako su sve popularnije, možda sad imaju šanse da ostvare najbolji rezultat!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #69:

1. Marching (In the Name of Love) – Eric Saade
2. Little Things – One Direction
3. Stop It – B.A.P.
4. Kiss You – One Direction
5. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj
6. Crayon – G-Dragon
7. Tried to Walk – B1A4
8. Scream & Shout – will.i.am. feat – Britney Spears
9. Diamonds – Rihanna
10.I Knew You Were Trouble – Taylor Swift
11.Boomerang – Nicole Scherzinger
12.More Than Friends – Inna
13.Suit & Tie – Justin Timberlake feat. Jay-Z
14.C’mon – Ke$ha
15.Stop Girl – U-KISS

Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #70 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR