Start Stars Hot News! Pop top lista #68 – Veliki povratak Erica Saadea!

Pop top lista #68 – Veliki povratak Erica Saadea!

SHARE

 photo EricSaade16_zps77dff4e2.jpg

Švedski pevač nikako nije uspevao da se izbori sa silnim pesmama One Directiona i K-pop izvođača, ali ove nedelje, sve se promenilo!

Eric Saade tako se posle duge pauze vratio na prvo mesto liste i pokazao da u našim krajevima još uvek ima puno fanova koji vole njegovu muziku. Na svim pozicija od drugog pa do sedmog mesta nalaze se pesme One Directiona i K-pop numere, a interesantno je da hit godine po vašem izboru, “Little Things”, još uvek dobija znatno više glasova od nove pesme 1Dja, Kiss You.

 photo FFN_Snook_Power96_JingleBall_121212_50969517_zps7813be27.jpg

Ove nedelje nije bilo velikih pomeranja – pesme iz vrha samo su rotirale svoje pozicije, a dosadašnji šampion G-Dragon skliznuo je na mesto broj 5, dok su u sredini ostali Justin Bieber, will.i.am & Britney, Rihanna…Od noviteta, preživela je samo Ke$ha, a kako su gotovo sve pesme na listi dobile dosta vaših glasova, odlučili smo da sa liste ispadnu samo tri pesme i to “What About Us” – The Saturdays, “Ghetto Baby” – Cheryl Cole ali “Gangnam Style”, pesma koja je obeležila čitavu prošlu godinu i definitivno zauvek ostaje u našim sećanjima. Hoćemo li više ikad videti Psyja na pop top listi?

“More Than Friends” prvi je singl koji je Inna izbacila ove godine, a njena nova party pesma naći će se na albumu koji izlazi već u martu. Plaža i sunce su baš ono što nam treba u ove hladne dane!

“Suit & Tie” označava veliki povratak Justina Timberlakea na muzičku scenu a osim lyrics videa, on nam pripremam i pravi muzički spot za pesmu, koji je za vikend snimio sa Jay-Zjem.

Kad smo kod povratnika i Nicole Scherzinger se posle nešto duže pauze vraća novom pesmom “Boomerang”, koja bi trebala da najavi njen budući album, o kojem se još uvek ne zna mnogo.

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #68:

1. Marching (In the Name of Love) – Eric Saade
2. Stop It – B.A.P.
3. Little Things – One Direction
4. Tried to Walk – B1A4
5. Crayon – G-Dragon
6. Kiss You – One Direction
7. Stop Girl – U-KISS
8. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj
9. Scream & Shout – will.i.am. feat – Britney Spears
10.Diamonds – Rihanna
11.C’mon – Ke$ha
12.I Knew You Were Trouble – Taylor Swift
13.Ghetto Baby – Cheryl
14.What About Us – The Saturdays
15.Gangnam Style – Psy

Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #69 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR