Start Stars Hot News! Pop top lista #67 – G-Dragon zatvorio godinu novom pobedom!

Pop top lista #67 – G-Dragon zatvorio godinu novom pobedom!

SHARE

null

31. decembar je, što znači samo jednu stvar – nedelja pop-top lista ide na kraću pauzu, a mi se fokusiramo na izbor za hit godine!

Poslednju nedeljnu pop top listu u 2012. osvojio je K-pop heroj G-Dragon, kojem je ovo četvrti trijumf na listi! Naravno, on je zahvaljujući vašim glasovima od ranije izborio mesto među kandidatima za hit godine, sa čijim izborom počinjemo danas. K-pop fanovi ponovo su bili najaktivniji, tako da je na drugo mesto zaseo B.A.P., a u vrhu su još U-Kiss i B1A4.

null

One Direction ponovo je jedini bend s engleskog govornog područja u top 5 i sad drži poziciju broj 3 sa pesmom “Little Things”. Puno vaših glasova dobio je Eric Saade ali i novi hit One Directiona, “Kiss You”. Kako je kraj godine, vreme je da se posvetimo izboru za hit 2012, tako da će pop-top lista otići na manji odmor. Ovo je svakako period godine u kojem praktično nema novih pesama, tako da je ovo idealno vreme za pauzu. Na sledećoj listi sigurno neće biti Skylar Grey feat. Eminem, Conor Maynard ali i Nicki Minaj, čije su pesme sakupile najmanje glasova. Pop-top lista vraća se 21. januara!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #67:

1. Crayon – G-Dragon
2. Stop It – B.A.P.
3. Little Things – One Direction null
4. Stop Girl – U-KISS
5. Tried to Walk – B1A4
6. Marching (In the Name of Love) – Eric Saade
7. Kiss You – One Direction null
8. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
9. Diamonds – Rihanna null
10.Gangnam Style – Psy null
11.I Knew You Were Trouble – Taylor Swift null
12.Scream & Shout – will.i.am. feat – Britney Spears
null
13.Animal – Conor Maynard
14.Freedom – Nicki Minaj
15.C’mon Let Me Ride – Skylar Grey feat. Eminem

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutno među sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

FOTO: FAME
IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR