Start Stars Hot News! Pop top lista #66: Prva pobeda za B.A.P., ko će osvojiti poslednju...

Pop top lista #66: Prva pobeda za B.A.P., ko će osvojiti poslednju ovogodišnju listu?

SHARE

null

B.A.P. je nekoliko puta bio zaista blizu vrha liste, a ove nedelje konačno je stigao do pozicije broj 1 i kvalifikovao se za izbor hita godine!

I ove nedelje K-pop bio je dominantan na našoj top listi, a po običaju, samo je One Direction uspeo da se umeša u vrh i stigne do pozicije broj 2. Iza njih ostali su G-Dragon odnosno prošlonedeljni šampioni, U-KISS. Puno vaših glasova dobio je i Eric Saade, koji se time zadržao među prvih 5.

null

Ostatak liste nije doneo previše promena – sve pesme su ostale na svojim pozicijama ili su ih malo popravile odnosno pokvarile, ali niti jedan od prošlonedeljnih noviteta nije dobio dovoljno glasova da bi ostao na listi! Kako je ovo poslednja lista za ovu godinu, na nju smo uvrstili čak 5 novih pesama koje će takođe imati šansu da dođu do jedne zvezdice i time uđu u izbor za hit godine! Zato, ove nedelje vaši glasovi posebno su važni.

One Direction već nam predstavljaju svoj 3. singl s albuma “Take Me Home”, za koji su momci snimili spot, čiju premijeru još uvek isčekujemo.

Sjajna Skylar Grey udružila je snage sa svojim prijateljem Eminemom, pa su zajedno uradili zabavnu pesmu “C’mon Let Me Ride” koja će se pojaviti na njenom novom albumu.

Conor Maynard već je bio na našoj listi, ali ne može da se pohvali dobrim plasmanom, pa sad ima novu šansu da to učini.

B1A4 je K-pop sastav koji do sad nije bio na našoj listi, a njihov singl “Tried to Walk” s trećeg mini albuma prati vizuelno prelep spot.

Na kraju, neumorna Nicki Minaj nastavlja sa izbacivanjem spotova kao na traci, a najnoviji u nizu jeste onaj za pesmu “Freedom”. Da je pesma “Va Va Voom” ostala na listi, Nicki bi bila prva izvođačica sa čak tri pesme na listi odjednom!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #66:

1. Stop It – B.A.P.
2. Little Things – One Direction null
3. Stop Girl – U-KISS
4. Crayon – G-Dragon
5. Marching (In the Name of the Love) – Eric Saade
6. Gangnam Style – Psy null
7. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
8. I Knew You Were Trouble – Taylor Swift
9. Scream & Shout – will.i.am. feat – Britney Spears null
10.Diamonds – Rihanna
null
11.Va Va Voom – Nicki Minaj null
12.Silver Lining (Crazy ‘Bout You) – Jessie J
13.Radioactive – Rita Ora null
13.Beautiful Cause You Love Me – Girls Aloud
15.Rest of My Life – Ludacris feat. Usher & David Guetta

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutno među sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #66 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR