Start Stars Hot News! Pop top lista #65: U-KISS ponovo na vrhu, sjajan start Erica Saadea!

Pop top lista #65: U-KISS ponovo na vrhu, sjajan start Erica Saadea!

SHARE

null

Glasanje za ovonedeljnu top listu bilo je izuzetno neizvesno kad je reč o vodećim pozicijama, ali su K-poperi i pre svega fanovi U-KISSa na kraju izašli kao pobednici!

null

U-KISS imao je odličan finiš ovog vikenda, pa je dostigao i prestigao One Direction, kojem je tako izmakla i četvrta nedelja na vrhu s pesmom Little Things. Ipak, čini se da će 1D i sledeće nedelje biti glavni kandidati za vrh. Veliku trojku ove nedelje kompletira Eric Saade, koji je ujedno i jedini prošlonedeljni novitet koji je ostao na listi. Švedski pevač još uvek gradi karijeru van matične zemlje ali ste nam poručili da u našim krajevima ima veliki broj fanova. Moramo još posebno pomenuti B.A.P. odnosno G-Dragona, koji su takođe dobili jako puno vaših glasova.

null

will.i.am i Britney Spears nastavljaju da se penju, pa su sad stigli do pozicije broj 6, dok su sa druge strane, Justin Bieber i Nicki Minaj pali na mesto broj 7, iako su prošle nedelje bili drugi. Psy, koji je već jako blizu milijardi pregleda na YouTubeu popeo se na osmu poziciju a preživele su i Rihanna, odnosno Taylor Swift, koja je i pored izdavanja spota za pesmu “I Knew You Were Trouble” dobila jednocifreni broj glasova. Da li nam se čini ili Taylor manje volite otkako je u vezi sa Harryjem Stylesom? Sa liste smo ove nedelje izbacili tri pesme, i to “My Life” (50 Cent feat. Eminem & Adam Levine), “Yesterday” (Ashley Roberts) i “Shut up (And Give Me Whatever You Got) (Amelia Lily) koje nisu dobile niti jedan glas! Na njihova mesta dolaze tri noviteta.

Ludacris se uskoro vraća novim albumom, a njega najavljuje singlom “Rest of My Life” kojeg je uradio zajedno sa prijateljima Usherom i Davidom Guettom.

Mnogi se slažu i da će novi singl Rite Ore zasesti na vrhove top lista – “Radioactive” brza pop-dens pesma zaista lako ulazi u uši a koliko poverenje pevačica ima u ovu pesmu, govori to što je po njoj nazvala svoju turneju.

Sve je kao nekad za Girls Aloud – devojke su izdale i drugi spot za pesmu s njihove kolekcije najvećih hitova, a kako je njihov povratak doživeo apsolutni uspeh, priča se da već pripremaju i novi album.

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #65:

1. Stop Girl – U-KISS
2. Little Things – One Direction null
3. Marching (In the Name of the Love) – Eric Saade
4. Stop it – B.A.P.
5. Crayon – G-Dragon
6. Scream & Shout – will.i.am feat. Britney Spears null
7. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
8. Gangnam Style – Psy null
9. Diamonds – Rihanna null
10.I Knew You Were Trouble – Taylor Swift
11.Va Va Voom – Nicki Minaj null
12.Silver Lining (Crazy ‘Bout You) – Jessie J

13.My Life – 50 Cent feat. Eminem & Adam Levine null
13.Yesterday – Ashley Roberts
13.Shut up (And Give Me Whatever You Got) – Amelia Lily

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutno među sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #66 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR