Start Stars Hot News! Pop top lista #63: G-Dragon uzvraća udarac!

Pop top lista #63: G-Dragon uzvraća udarac!

SHARE

null

Velika zvezda K-pop muzike napravio je pravi podvig i u danima vikenda nadoknadio veliki zaostatak za prošlonedeljnim šampionima, One Directionom.

G-Dragonu je ovo već treći trijumf, što ga svrstava među najuspešnije izvođače na našoj pop top listi u ovoj godini. Njemu daleko najbliži bio je One Direction koji je pao za jednu poziciju a još jednu dominantnu nedelju K-pop muzike potvrdili su B.A.P. i U-Kiss koji su stigli do mesta 3 i 4. Iako je daleko malobrojnija od Beliebera, Directionera, Swiftiesa, Smilera…lokalna K-pop zajednicia očigledno je najodanija svojim idolima, a rezultati te posvećenosti itekako se vide.

null

Od prošlonedeljnih 5 noviteta, 3 su uspela da se zadrže na listi, a pomalo neočekivano, Ellie Goulding prošla je najbolje od njih, pa je već na mestu broj 6. Iza sjajne Engleskinje jesu devojke iz Girls Generationa kao i Taylor Swift, čiji spot za pesmu “I Knew You Were Trouble” željno isčekujemo.

null

Mesta koja donose spas obezbedile su Nicki Minaj odnosno Rihanna, koja se po ko zna koji put nalazi na samoj granici ispadanja. Manje sreće ove nedelje imali su The Wanted, Borgore feat. Miley Cyrus, Mandy Santos feat. Xuso Jones ali i Hyuna, koja je prošle nedelje bila na mestu broj 4!

Prvi ovonedeljni novitet jeste Jessie J s pesmom Silver Lining (Crazy ‘Bout You), savršenom numerom za film Silver Linings Playbook. Jednostavna ljubavna pesma odlično ističe vokalne sposobnosti Jessie J.

will.i.am i Britney Spears odavno su nam obećali saradnju, a pesma Scream & Shout brza je elektropop numera koju prati takođe futuristički spot, u kojem Brit izgleda zaista odlično!

Misha B je po prvi put na listi, a mlada 20-godišnja Engleskinja predstavlja nam se brzom dens-pop numerom “Do You Think of Me”, koja je zabeležila veliki uspeh na top listama u Velikoj Britaniji.

Na kraju, ali ništa manje vredni jesu 50 Cent, Eminem i Adam Levine koji su udružili svoje glasove za potrebe pop-rep saradnje pod nazivom “My Life”. Em i 50 do sad nisu bili na pop-top listi a videćemo kakvu će dobrodošlicu dobiti od vas!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #63:

1. Crayon – G-Dragon
2. Little Things – One Direction null
3. Stop It – B.A.P.
4. Stop Girl – U-KISS
5. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
6. Figure 8 – Ellie Goulding null
7. Flower Power – Girls Generation null
8. Gangnam Style – Psy null
9. I Knew You Were Trouble – Taylor Swift
10.Diamonds – Rihanna null
11.Va Va Voom – Nicki Minaj
null
12.Decisions – Borgore feat. Miley Cyrus
13.I Found You – The Wanted
14.Ice Cream – Hyuna
15.Animal – Mandy Santos feat. Xesus Jones

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutnomeđu sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #64 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR