Start Stars Hot News! Pop top lista #62: One Direction ponovo nadmašio K-pop zvezde

Pop top lista #62: One Direction ponovo nadmašio K-pop zvezde

SHARE

null

Nema sumnje – “Little Things” je i dalje pesma koju najradije slušate, pa je ove nedelje više nego ubedljivo osvojila prvo mesto.

Momci iz One Directiona nedavno su izjavili kako je “Little Things” snimljen potpuno slučajno kao i da je to njihova prva balada, a sudeći po vašim reakcijama, to je definitivno bila prava odluka! Ovo je druga zvezdica za ovu pesmu, koja će biti jedan od kandidata na izboru za hit godine, koji pripremamo  za kraj decembra!

null

Zvuči neverovatno, ali od 2. do 6. pozicije poslagale su se K-pop zvezde U-Kiss, G-Dragon, Hyuna, B.A.P. i Psy. Upravo Psy zaslužuje da ga još jednom pomenemo jer je sjajni reper ovog vikenda sa spotom za “Gangnam Style” prešao cifru od 800 miliona pregleda i time dostigao i prestigao rekord Justina Biebera. Njegova bajka još uvek traje, a verujemo da ni najveći poznavaoci K-popa nisu sanjali pre nekoliko meseci da je tako nešto moguće! Prošlog vikenda Psy je izveo “Gangnam Style” i na AMA gde mu se u nezaboravnom nastupu pridružio legendarni MC Hammer.

Solidan broj vaših glasova dobili su “Beaty and the Beat”, “Va Va Voom” ali i “Diamonds” odnosno “Decisions” koji su ponovo jedva “preživeli”. Manje sreće od njih imali su Alexandra Stan, Kelly Clarkson, Ed Sheeran, Taylor Swift kao i petostruki šampioni Big Bang.

Ove nedelje pripremili smo dakle čak pet noviteta, među kojima su i neka nova imena za našu listu. Ellie Goulding predstavila je singl “Figure 8” koji nas je oduševio na prvo slušanje, a drago nam je i što ste vi tražili da ovu pesmu uvrstimo na listu. Britanka nije ranije bila na našoj listi, pa ostaje da vidimo kakvu ćete joj dobrodošlicu poželeti.

“Loši momci” iz The Wanteda uradili su nedavno spot za pesmu “I Found You” koju su i izveli uživo na American Music Awards. Da li oni imaju šansu da iole ozbiljnije ugroze svoje rivale iz One Directiona?

Pop top lista dobro je mesto da vam predstavimo još jedno novo ime – u pitanju je 20-godišnja Španjolka Mandy Santos koja nam predstavlja sjajnu dens numeru “Animal”. Sigurni smo da će vam se dopasti na prvo slušanje!

Sigurno jedna od najvećih K-pop grupa Girls Generation vraća se na listu pesmom “Flower Power”, koji čvrsto drži svoje mesto među 100 najgledanijih spotova na YouTubeu. Proverite zašto!

http://youtu.be/4F6k67xoGL8

Taylor Swift nedavno je završila snimanje spota za pesmu “I Knew You Were Trouble”, koju je navodno napisala za Harryja Stylesa, a oduševila nas je njenim izvođenjem na AMA. Može li Taylor konačno do većeg uspeha na pop top listi?

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #62:

1. Little Things – One Direction null
2. Stop Girl – U-Kiss
3. Crayon – G-Dragon
4. Ice Cream – Hyuna null
5. Stop It – B.A.P.
6. Gangnam Style – Psy null
7. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
8. Va Va Voom – Nicki Minaj null
9. Diamonds – Rihanna null
10.Decisions – Borgore feat. Miley Cyrus
11.Monster – Big Bang
12.Begin Again – Taylor Swift null
13.Give Me Love – Ed Sheeran null
14.Catch My Breath – Kelly Clarkson null
14. Cliche (Hush Hush) – Alexandra Stan

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutnomeđu sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #63 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR