Start Stars Hot News! Pop top lista #61: I pobednička zvezdica i ispadanje za One Direction!

Pop top lista #61: I pobednička zvezdica i ispadanje za One Direction!

SHARE

Fanovi One Directiona ove nedelje mnogo više su slušali “Little Things” nego “LWWY”, što je direktno uticalo na izgled top liste.

null

Novi singl One Directiona tako je došao do pozicije broj 1 koju je “LWWY” držao dva puta, pa ćemo videti hoće li taj uspeh biti nadmašen. K-pop fanovi još jednom su dokazali koliko vole svoje omiljene muzičare – iako ih još uvek nema mnogo u našim krajevima oni nastavljaju da glasaju za svoje favorite. Rezultat toga jeste da su u top 5 još uvek U-KISS, G-Dragon ali i prošlonedeljni novitet, Hyuna i njen “Ice Cream”.

null

Naravno, na listi su još uvek i Big Bang kao i Psy, čiji će “Gangnam Style” vrlo brzo ući u istoriju kao najgledaniji YouTube video! Ove nedelje veliki napredak zabeležila je i Miley Cyrus. Njen duet sa Borgoreom je na poziciji broj 6, a što je više slušamo, ova numera nam se više dopada!

null

Od noviteta, Hyuna je odlično startovala a “preživela” je i Taylor Swift, jer smo odlučili da je njena 11. pozicija dovoljna za ostanak na listi. Novi singl Lane Del Rey dobio je jako malo vaših glasova, pa ova pevačica nikako ne uspeva da ostvari značajniji rezultat na listi. Slično je prošao i Olly Murs iako nam se činilo da “Troublemaker” može zaista mnogo. Sa liste su još ispali One Direction sa “Live While We’re Young” odnosno Girls Aloud, koje su pre samo dve nedelje bile na vrhu liste!

Prvi novitet za ovu nedelju jeste “Give Me Love”, aktuelni singl Eda Sheerana, koji debituje na našoj listi. Ovaj talentovani muzičar mnogima je poznat po saradnji sa Taylor Swift ili One Directionom, ali i gradi sjajnu solo karijeru.

Na listu ove nedelje stiže i K-pop sastav B.A.P. sa pesmom “Stop It”, isključivo zahvaljujući vašoj želji!

“Catch My Breath” novi je singl Kelly Clarkson, koja priprema svoj prvi “Greatest Hits” album, na kojem će se i naći ova numera! Ko voli Kelly, uživaće u ovom pesmi!

Za kraj, opet nešto malo drugačije. Alexandru Stan upoznali smo kroz veliki hit “Mr. Saxobeat” a pevačica iz Rumunije vraća se još jednim brzim dens singlom “Cliche (Hush Hush)”. Poslušajte!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #61:

1. Little Things – One Direction null
2. Stop Girl – U-KISS
3. Crayon – G-Dragon
4. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
5. Ice Cream – Hyuna null
6. Decisions – Borgore feat. Miley Cyrus
7. Va Va Voom – Nicki Minaj null
7. Gangnam Style – Psy null
9. Monster – Big Bang
10.Diamonds – Rihanna null
11.Begin Again – Taylor Swift
null
12.Live While We’re Young – One Direction null
13.Troublemaker – Olly Murs feat. Florida
14.Something New – Girls Aloud
15.Ride – Lana Del Rey

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutnomeđu sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #62 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR