Start Stars Hot News! Pop top lista #60: Nedelja potpune dominacije K-popa

Pop top lista #60: Nedelja potpune dominacije K-popa

SHARE

Vrh pop top liste 60 zauzeli su brojni K-pop izvođači a U-KISS sakupio je daleko najviše vaših glasova.

null

Momci iz benda koji debituje na našoj listi tako su odmah došli i do svoje prve zvezdice a njima za petama je G-Dragon, koji se popeo na poziciju broj 2. Odličan start ima i One Direction čiji se novi singl “Little Things” odmah našao na mestu broj 3. Ove nedelje mnoge pesme dobile su puno vaših glasova: “Gangnam Style” zabeležio je veći skok pa je na poziciji 4, a slede “Live While We’re Young”, “Beauty and the Beat”, “Monster” kao i “Something New” Girls Alouda, koje su zabeležile drastičan pad.

null

Na dnu je ponovo bilo zanimljivo, a Rihanna, Nicki Minaj i Borgore feat. Miley Cyrus sakupili su dovoljno glasova da ostanu na listi. Adele, Pitbull, Christina Aguilera ali i Carly Rae Jepsen nas napuštaju a na njihovo mesto dolaze 4 interesantna noviteta.

Simpatični Olly Murs počeo je misiju osvajanja američkih top lista a zahvaljujući saradnji sa Flo Ridom, pesma “Troublemaker” ima velike šanse da postane hit. Kul, vesela pesma.

Lana Del Rey odavno nije bila na našoj listi, ali pesma “Ride” isuviše je dobra da bismo je preskočili. Noćašnja dobitnica na MTV EMA za ovu numeru uradila je spot dužine od čak 10 minuta.

Taylor Swift predstavlja nam drugi singl s albuma “Red”, a za razliku od “We’re Never Ever Getting Back Together”, “Begin Again” mnogo je sporija pesma, snimana na prelepim lokacijama u Parizu.

Moramo da vas upozorimo – Hyunin “Ice Cream” strašno je zarazna pesma! Nama je trebalo samo jedno preslušavanje pa da ne možemo da je izbacimo iz glave. U spotu ćete primetiti i najvećeg heroja K-pop muzika, Psyja lično!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #60:

1. Stop Girl – U-KISS
2. Crayon – G-Dragon
3. Little Things – One Direction null
4. Gangnam Style – Psy null
5. Live While We’re Young – One Direction null
6. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
7. Monster – Big Bang
8. Something New – Girls Aloud
9. Diamonds – Rihanna null
10.Va Va Voom – Nicki Minaj null
11.Decisions – Borgore feat. Miley Cyrus

12.Your Body – Christina Aguilera null
13.Skyfall – Adele null
14.This Kiss – Carly Rae Jepsen null
15.Don’t Stop the Party – Pitbull feat. TJR null

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutnomeđu sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #61 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR