Start Stars Hot News! Pop top lista #59: Počinje vladavina Girls Aloud!

Pop top lista #59: Počinje vladavina Girls Aloud!

SHARE

Ove nedelje stigao je ogroman broj vaših glasova za listu, a daleko najveći broj njih osvojili su dva debitanta na listi U-KISS i Girls Aloud.

null

Na kraju, britanski ženski bend pobedio je korejski bojbend i tako na sjajan način obeležio svoj povratak na muzičku scenu. Devojke su se nedavno ponovo okupile i uskoro će izdati CD sa najvećim hitovima na kojem će se naći i četiri nove pesme. Iako nije došao do zvezdice, U-KISS je ipak nastavio da se penje, pa nema sumnje da će i naredne nedelje ozbiljno konkurisati za prvo mesto.

null

Dvostruki pobednik G-Dragon pao je na poziciju broj 3, a prati ga sjajna Carly Rae Jepsen, čiji je novi singl debitovao na odličnom četvrtom mestu. Pri vrhu su još uvek One Direction sa “Live While We’re Young” ali i duet Justina Biebera i Nicki Minaj. Mnogo manje glasova, ali dovoljno za sedmu poziciju dobio je Psy i sad može se reći legendaran hit “Gangnam Style” koji je stigao do 650 miliona pregleda i uskoro će postati najgledaniji spot svih vremena na YouTubeu, čime će nadmašiti “Baby” Justina Biebera!

Big Bang, Rihanna i Christina Aguilera nekako su se spasili ispadanja ove nedelje, ali iste sreće nisu bile Little Mix, Cheryl Cole feat. Wretch 32, ali i tri noviteta, pesme Bruna Marsa, P!nk i Ushera.

Poplava kvalitetnih novih numera se nastavlja, pa će za svoje mesto na listi pokušati da se izbori još pet novih pesama. Pitbull nam se vraća na listu singlom “Don’t Stop the Party”. Sunce, lepe devojke i dens ritmovi – baš ono što i očekujemo od njega.

Nakon brzog i energičnog “Live While We’re Young” koji se još uvek vrlo dobro kotira na pop top listi, od One Directiona nam dolazi nežna balada “Little Things”. Može li i ona na sam vrh liste?

Miley Cyrus i dalje radi na materijalu za svoj novi album, ali je pronašla vremena da gostuje na pesmi DJ Borgorea. Miley je sama želela da peva na njoj jer joj se jako dopao ritam pesme, a videćemo da li i vi delite to mišljenje!

Ne znamo za vas, ali mi se naježimo svaki put kad čujemo “Skyfall”. Pesma rađena za najnoviji (po mnogima i najbolji) James Bond film još jednom nas podseća koliko Adele dobro zvuči! Iako za nju nije urađen pravih spot, ovo je trenutno jedan od najgledanijih videa na YouTubeu!

Otkačena Nicki Minaj na listu se vraća singlom “Va Va Voom” a moramo priznati, ovo je jedna od onih pesama koje teško možete da izbacite iz glave. Može li Nicki da stigne do jedne od prvih 10 pozicija koje garantuju opstanak na listi?

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #59:

1. Something New – Girls Aloud null
2. Stop Girl – U-KISS
3. Crayon – G-Dragon
4. This Kiss – Carly Rae Jepsen
5. Live While We’re Young – One Direction null
6. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
7. Gangnam Style – Psy null
8. Monster – Big Bang
9. Diamonds – Rihanna null
10.Your Body – Christina Aguilera null
11.Screw You – Cheryl feat. Wretch 32
11.DNA – Little Mix
11.Locked Out of Heaven – Bruno Mars
14.Try – P!nk
15.Numb – Usher

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutnomeđu sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #60 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR