Start Stars Hot News! Pop top lista #58: Nova pobeda za G-Dragona i najbolja nedelja za...

Pop top lista #58: Nova pobeda za G-Dragona i najbolja nedelja za K-pop!

SHARE

U ovom trenutku možda i najomiljeniji K-pop izvođač (naravno uz Psyja) osvojio je i svoju drugu zlatnu zvezdicu, a najveća rivalka za prvo mesto i ovog puta bila mu je Christina Aguilera.

null

Njih dvoje ponovo su se izdvojili na vrhu, sakupivši daleko više glasova od ostalih pesama na listi. Moramo da pomenemo odličan plasman svih K-pop izvođača – U-Kiss je odmah dospeo na poziciju broj 3, Big Bang je na mestu broj 7 a Psy je šesti i još uvek čvrsto drži zelenu zvezdicu – za nekoliko nedelja, “Gangnam Style” postaće najgledaniji YouTube video svih vremena, u to više nema sumnje!

null

One Direction ponovo su ostali na poziciji broj 4, dok je Justin Bieber u tandemu sa Nicki Minaj malo napredovao, ali je još vrlo daleko od pozicije broj 1 i ne čini se da će ponoviti uspeh “Boyfrienda”. Little Mix su sve popularnije, pa su u žestokoj konkurenciji uspele da se izbore za poziciju broj 9, koja im garantuje barem još jednu nedelju na listi.

I ovog puta sa liste su ispala čak 3 prošlonedeljna noviteta i to “Hottest Girl in the World” (JLS), “Al Capone” (Michael Jackson) i “Butterflies” (Kamaliya) a pridružili su im se “We Are Never Ever Getting Back Together” (Taylor Swift) odnosno “As Long As You Love Me” (Justin Bieber feat. Big Sean).

Sjajni Usher vraća se na listu emotivnom pesmom “Numb” koja govori o problemima sa kojima se suočio tokom ove godine. Ipak, nije u pitanju balada, već još jedna pop-dens pesma.

Carly Rae Jepsen upravo je predstavila spot za svoj novi singl “This Kiss”, koji nam ne izlazi uz ušiju od prvog preslušavanja njenog CDa. “Call Me Maybe” nikad nije bio na vrhu naše liste – videćemo može li to ovaj singl.

Bruno Mars nam se vraća na top listu posle zaista mnogo vremena, a singl “Locked Out of Heaven” odlično najavljuje njegov novi album.

Šta tek reći za Girls Aloud, koje su napravile ogromnu pauzu ali su se ujedinile povodom desetogodišnjice benda i snimile pesmu odgovarajućeg naziva – “Something New”.

P!nk kaže da je spot za pesmu “Try” njoj lično najdraži, a sigurni smo da joj je i ova pesma jedna od najdražih na albumu.

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #58:

1. Crayon – G-Dragon
2. Your Body – Christina Aguilera null
3. Stop Girl – U-KISS
4. Live While We’re Young – One Direction null
5. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
6. Gangnam Style – Psy null
7. Monster – Big Bang
8. Screw You – Cheryl feat. Wretch 32
9. DNA – Little Mix null
10.Diamonds – Rihanna null
11.As Long As You Love Me – Justin Bieber feat. Big Sean null
12.We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift null
13.Al Capone – Michael Jackson
14.Hottest Girl in the World – JLS
15.Butterflies – Kamaliya

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutnomeđu sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #59 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR