Start Stars Hot News! Pop top lista #57: G-Dragon prvi put na vrhu!

Pop top lista #57: G-Dragon prvi put na vrhu!

SHARE

Jedan od najpopularnijih K-pop izvođača po prvi je kao samostalan izvođač na našoj pop top listi i već je dospeo do pozicije broj 1.

null

Ovaj rezultat posebno dobija na značaju jer je ostvaren u izuzetno jakoj konkurenciji, koju čine Psy, Christina Aguilera, One Direction, Justin Bieber…U samom vrhu liste ostali su Christina Aguilera, One Direction i Psy (koji se ponovo penje) a mnogo vaših glasova dobili su i Justin Bieber feat. Nicki Minaj, Big Bang kao i novi singl Cheryl Cole.

null

Nažalost, od pet noviteta samo su “Screw You” i “Beauty and the Beat” uspeli da ostanu na listi, dok su ostali sakupili manje od deset vaših glasova, pa smo i ove nedelje odlučili da izbacimo sve pesme ispod pozicije 10. Ove nedelje to su “I Cry” (Flo Rida), “She Wolf (Falling to Pieces) (David Guetta feat. Sia), “Die Young” (Kesha), “Oath” (Cheryl Cole) i “Oh!” Girls Generation. Ipak, na njihovo mesto dolaze neki zaista interesantni noviteti, koji će nadamo se bolje proći.

Svojim glasovima odavno ste nam pokazali da na pop top listi ima mesta za korejske izvođače, pa smo prihvatili i vaš novi predlog i na listu uvrstili “Stop Girl”, R&B pesmu sastava U-KISS, koji debituje na ovoj listi, ali i na celom Bravo.rs, jer o njemu do sad nismo pisali.

Kamaliya je još jedno veliko osveženje na našoj listi – atraktivna 35-godišnja ukrajinska pevačica postala je izuzetno popularna otkad je izbacila svoj novi album na engleskom jeziku, a njen najnoviji singl je dens pesma “Butterflies”. Obavezno poslušajte!

JLS je britanski bojbend koji je već neko vreme u senci One Directiona i The Wanteda, ali iza sebe ima veliki broj obožavalaca. Koliko ih je u našim krajevima možda će pokazati vaš broj glasova za njihov aktuelni singl “Hottest Girl in the World.”

U jednu stvar ne treba sumnjati – Little Mix su sve popularnije! Devojke su upravo izbacile svoj novi singl DNA koji je već krenuo u osvajanje Britanije, a nas po ritmu nekako najviše podseća na hit Katy Perry – E.T. Zarazno!

U čast 25. godišnjice od izlaska albuma “Bad”, nedavno je izbačeno specijalno izdanje ovog legendarnog albuma Michaela Jacksona, na kojem se našlo i nekoliko dosad neobjavljenih pesama, među kojima se posebno izdvaja “Al Capone”, numera koja najviše asocira na “Smooth Criminal”. Fanovi kralja popa su oduševljeni, ali videćemo koliko je vas spremno da mu da svoj glas.

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #56:

1. Crayon – G-Dragon
2. Your Body – Christina Aguilera null
3. Gangnam Style – Psy null
4. Live While We’re Young – One Direction null
5. Screw You – Cheryl feat. Wretch 32
6. Beauty and the Beat – Justin Bieber feat. Nicki Minaj null
7. Monster – Big Bang
8. As Long As You Love Me – Justin Bieber feat. Big Sean null
9. Diamonds – Rihanna
10.We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift
null
11.She Wolf (Falling to Pieces) – David Guetta feat. Sia null
12.Die Young – Ke$ha
13.Oh! – Girls’ Generation
14.Oath – Cher Llyod
15.I Cry – Flo Rida null

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutnomeđu sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #57 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR